Василь ТКАЧУК: “В усіх нас має бути віра, що Україна переможе”

Бокс Пряма мова ТОП

Боксер з Івано-Франківщини розповів про благодійний вечір боксу.

27 серпня в місті Лева відбувся благодійний вечір боксу, кошти від якого будуть спрямовані збройним силам України. Всього за допомогою продажу благодійних лотів та квитків вдалося зібрати 500 тисяч гривень.

Прес-служба федерації боксу України продовжує серію інтерв’ю з учасниками даного заходу. Нашим п`ятим співрозмовником став боксер національної збірної Василь Ткачук.

– Які емоції відчував в перші секунди після оголошення результату?
– Дуже був радий. Відчув  цю неймовірну атмфосферу в ринзі. Відчув суперника. Відчув, що можу вигравати, що бачу суперника та його удари. Почав працювати наповну, показав свою майстерність, свій клас боксу і виграв.

– Ти з Франківщини, але львівська публіка вболівала за тебе як за рідного. Що можеш сказати з цього приводу?
– Я дуже радий такій потужній підтримці. Львів  завжди щиро приймає. Була хороша змагальна атмосфера. Турнір був організований на вищому рівні! Великий уклін і вдячність людям, які організували цей турнір благодійний.

– Турнір був благодійним. Організаторами вдалося зібрати 500 тисяч гривень на підтримку військових. Які слова нашим військовим хотів би сказати особисто?
– Хлопці, не здавайтеся ніколи! В усіх нас має бути віра, що Україна переможе! Ви це і так знаєте. Ви зробили дуже великий внесок в нашу спільну звитягу над ворогом. Хочу побажати вам терпіння. Ми маємо через всі ці труднощі пройти, аби майбутні покоління жили в мирі і злагоді.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *