“Ураган” вирушає в гості до “in.IT” (+ LIVE)

Футзал

У вівторок, 6-го вересня, франківський “Ураган” в гостях зіграє матч 1-го туру Vbet Екстра-Ліги проти львівського клубу “in.IT”. Матч відбудеться у Львові і розпочнеться о 18:00.

“Дракони” новий сезон розпочнуть матчем проти дебютанта змагань львівського клубу “in.IT”. Два тижні тому ці ж суперники зустрічались у рамках групового етапу Кубка Нескорених і тоді франківці впевнено перемогли з рахунком 9:1. Втім, той поєдинок аж ніяк не показник, адже мав товариський статус і з того часу обидві команди встигли підсилитись.

Зокрема, вже після передсезонного турніру до “Урагану” приєднався голкіпер національної збірної Юрій Савенко, тоді як “айтівці” запросили до свого складу тріо наддосвідчених ексураганівців – голкіпера Володимира Кардаша та універсалів Юрія Когута і Сергія Коваля. Також не варто забувати і про граючого тренера “in.IT” Андрія Федюка, який вже довший час працює з командою і досяг хороших результатів разом з нею у регіональних змаганнях. Тож впевнено можемо сказати, що обом командам вистачитиме мотивації – господарі зроблять все, щоб у дебютному матчі досягнути позитивного результату, тоді як “дракони” будь-що спробують розпочати новий сезон з трьох залікових пунктів.

Завтрашній поєдинок закриє програму 1-го туру Vbet Екстра-Ліги. Нагадаємо, раніше у групі А львівська “Енергія” обіграла хмельницький “Сокіл” (2:0), а в іншому квінтеті “ХІТ” і МСК “Харків” поділили очки (1:1), а в матчі новачків “Рятувальник” здолав “Черкасиобленерго” – 4:2.

Гру можна буде переглянути у прямому ефірі на YouTube-каналі Асоціації футзалу України. Початок прямого ефіру о 18:00.

“in. IT” Львів – “Ураган” Івано-Франківськ
6 вересня. Vbet Екстра-Ліга, 1 тур – 18:00
Арбітри: Олена Хомич (Луцьк), Орест Дуцяк (Дрогобич), Андрій Кузьмін (Львів)
Хронометрист: Володимир Болізюк (Львів)
Спостерігач арбітражу: Роман Проць (Дрогобич)
Делегат: Олена Верещинська (Львів)

Пряма трансляція:

Пресслужба НФК “Ураган”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *