Головним арбітром матчу «Прикарпаття» – «Нива» буде Віталій Маляр

Футбол

Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив офіційних осіб на матчі 3-го туру чемпіонату країни у Першій лізі. Зокрема, поєдинок “Прикарпаття” – “Нива”, що відбудеться найближчої неділі, 11 вересня, на стадіоні “Рух” в полі судитиме Віталій Маляр.

Відзначимо, що поєдинки Першої ліги 35-річний рефері з Хмельницького почав обслуговувати з 2017-го року, а до цього два сезони він судив ігри Другої ліги. Саме у сезоні 2016/17 цей арбітр вперше працював на матчі за участі івано-франківської команди, коли тоді ще “Тепловик-Прикарпаття” у гостях здолав “Інгулець-2” (0:2).

У сезоні 2020/21 Віталій Маляр відсудив ще дві виїзні гри за участі івано-франківців – з рівненським “Вересом” (0:3) і “ВПК-Агро” з Шевченківки (1:1), а минулого сезону хмельничанин був призначений на кубкову гру “Прикарпаття” проти аматорського “Фенікса”, яка завершилася розгромною перемогою гостей – 6:2.

А от поєдинок за участі тернопільської команди цей арбітр обслуговуватиме вдруге. У 18-му турі попереднього чемпіонату Маляр працював на матчі “Олімпік” – “Нива” (0:1).

Чемпіонат України. Перша ліга. 3 тур
«Прикарпаття» (Івано-Франківськ) – «Нива» (Тернопіль)
11 вересня 2022 року. Івано-Франківськ, стадіон “Рух” – 15:00

Арбітр – Віталій Маляр (Хмельницький)
Асистенти арбітра – Назарій Цмоканич, Юрій Ковальчук (обидва – Львів)
Четвертий арбітр – Мирослав Липко (Івано-Франківськ)
Спостерігач арбітражу УАФ – Микола Левко (Чернівці)

МФК “Прикарпаття”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *