Роксолана Кравчук відзначилась голом в Лізі Чемпіонів

Футбол

Український клуб, який виступає на міжнародній арені під назвою «Ворскла-Житлобуд-2», провів стартовий поєдинок другого раунду жіночої Ліги чемпіонів-2022/2023.

На попередній стадії турніру українська команда здолала грузинський «Ланчхуті» (5:0) та казахстанський «БІІК-Шимкент» (2:0). За підсумками жеребкування в другому раунді суперником «Ворскли» у боротьбі за путівку до групового турніру стала албанська «Влазнія».

Перший матч був для українок домашнім, однак через російське воєнне вторгнення вони змушені були провести його на полі суперника в Шкодері. Стартова 45-хвилинка пройшла без голів, а по перерві «Влазнія» повела в рахунку — Доці прорвалася по центру та пробила повз Самсон.

Утім, підопічні Наталії Зінченко зуміли відігратися після пенальті. Калініна не реалізувала 11-метровий, проте на добивання встигла Кравчук. У підсумку перша гра між командами завершилася без переможця — 1:1.

Матч-відповідь відбудеться також у Шкодері в середу, 28 вересня (початок — о 17.00 за київським часом).

Ліга чемпіонів-2022/2023 серед жіночих команд. Другий раунд. 1 матч
21 вересня. Шкодер. Стадіон «Лоро Борічі».
«Ворскла-Харків-2» (Україна) — «Влазнія» (Албанія) — 1:1 (0:0)
Голи: Кравчук (66) — Доці (54).
На 66-й хвилині Калініна не реалізувала пенальті (воротар).

«Ворскла-Харків-2»: Самсон, Філенко, Корсун, Подольська, Корнейл, Осіпян, Котяш, Андрухів, Калініна (к), Радіонова, Кравчук.

«Влазнія»: Вільямс-Мосьєр, Г’єрг’ї, Нокс, Малічі, Клосс (Шаранович, 33), Беріша, Франья (к), Паттерсон, Кавано, Доці, Вероніка (Рамадані, 70).

Арбітр: К. Георгієва (Болгарія).

Попереджені: Паттерсон (34), Франья (40), Малічі (65).

Жіночий футбол України

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *