Наші профі. УПЛ: “Кривбас” впевнено лідирує

Футбол

“Кривбас” наших земляків в дербі обіграв “Дніпро-1” і три нічиї для команд прикарпатських футболістів – про це і не тільки в огляді “Наші профі. УПЛ”.

Прем’єр-ліга. 12 тур
“Кривбас” (Кривий Ріг) – СК “Дніпро-1” (Дніпро) – 3:0
Роман Дебелко (К) вийшов у стартовому складі і був замінений на 70-ій хвилині. Владислав Семотюк (К) залишився на лаві для запасних. Володимир Адамюк (Д-1) вийшов у стартовому складі і був замінений на 56-ій хвилині.

Звісно, центральним у звітному турі стало дербі “Кривбасу” та “Дніпра-1” – 3:0 за криворіжцями. З трьох наших земляків участь в матчі взяли лише Роман Дебелко та Володимир Адамюк. “Кривбас” й надалі очолює турнірну таблицю, тоді як “Дніпро-1” продовжує ділити третю-четверту позиції разом з донецьким “Шахтарем”.

“Рух” (Львів) – ФК “Олександрія” – 0:0
Андрій Андрейчук (ФКО) 
вийшов у стартовому складі і був замінений на 46-ій хвилині. Артур Микитишин (ФКО) не потрапив до заявки на матч.

“Олександрія” не змогла повторити свій кубковий успіх і цього разу матч з “Рухом” завершився без голів – 0:0. У складі гостей з перших хвилин вийшов лише Андрій Андрейчук, тоді як Артур Микитишин опинився поза заявкою “містян”. “Олександрія” попри нічию продовжує перебувати на тринадцятій сходинці таблиці.

ФК “Минай” – “Верес” (Рівне) – 0:0
Назарій Воробчак (ФКМ) не потрапив до заявки на матч.

Все ще без перемог в УПЛ залишається “Минай” Володимира Шарана. Цього разу “лиси” у матчі аутсайдерів поділили очки з “Вересом” – 0:0. Минайці за підсумками звітного туру не змогли піднятись з дна, тож замикають турнірну таблицю чемпіонату.

“ЛНЗ” (Черкаси) – “Оболонь” (Київ) – 3:0
Владислав Приймак (О) відіграв весь матч і на 28-ій хвилині отримав попередження.

Доволі несподіваною видалась поразка “Оболоні” у матчі проти ще одного новачка черкаського “ЛНЗ” – 0:3. Оборонець “пивоварів” Владислав Приймак традиційно відіграв всі 90 хвилин. Кияни після 12-го туру опустились на дванадцяту сходинку таблиці і балансують на межі плей-аут.

“Ворскла” (Полтава) – “Металіст 1925” (Харків) – 2:2
Вадим Червак (М1925) залишився на лаві для запасних.

Без перемоги у звітному турі і харківський “Металіст 1925”. Харків’яни без участі Вадима Червака розійшлися миром з полтавською “Ворсклою” – 2:2. “Металіст 1925” зробив крок угору і зараз йде на одинадцятому рядку чемпіонату.

Чемпіонат юнацьких команд U-19. 12 тур
“Колос” U-19 (Ковалівка) – “Динамо” U-19 (Київ)  4:3 
Владислав Калин (Д) не потрапив до заявки на матч.

Юніори “Динамо” знову втратили очки – цього разу “динамівці” без участі Владислава Калина програли одноліткам з “Колосу” (3:4). Кияни за підсумком туру розташувались на третій сходинці чемпіонату U-19.

ФК “Минай” U-19 – “Верес” U-19 (Рівне) – 0:0
Віталій Рожко (ФКМ) увійшов у гру на 68-ій хвилині. Павло Багрій (В) вийшов у стартовому складі і був замінений на 58-ій хвилині.

Як і дорослі склади, юніори “Миная” та “Вереса” голів не забивали – 0:0. У господарів Віталій Рожко з’явився по ходу другого тайму, тоді як Павло Багрій у гостей вийшов зі стартових хвилин. “Минай” йде чотирнадцятим, тоді як “Верес” розташувався на дев’ятому місці.

“Рух” U-19 (Львів) – ФК “Олександрія” U-19 – 2:1
Денис Шайда (
Р) увійшов у гру на 65-ій хвилині і на 86-ій хвилині отримав попередження

Юніори “Руху” продовжують гонитву за лідером турніру “Шахтарем”. На вихідних Шайда і Ко вдома здолали однолітків з “Олександрії” – 2:1. Львів’яни за підсумком туру скористались осічкою “Динамо” та піднялись на другу позицію змагань.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *