“Кардинал-Рівнестандарт” – “Ураган”. Анонс та LIVE

Футзал

У суботу, 1-го жовтня, франківський “Ураган” в гостях зіграє матч 4-го туру Vbet Екстра-Ліги проти рівненського клубу “Кардинал-Рівнестандарт”. Матч відбудеться у Рівному БЕЗ ГЛЯДАЧІВ і розпочнеться о 13:00.

Vbet Екстра-Ліга набирає обертів – на вихідних на “драконів” очікує поєдинок проти міцного “Кардиналу-Рівнестандарту”. “Кардиналівці” наразі провели найменшу кількість матчів серед всіх команд у групі “Захід”, взявши старт у новому сезоні лише минулого тижня. Тоді у гостьовому матчі проти львівського “in.IT” рівняни зуміли дотиснути дебютанта чемпіонату – 3:2.

“Кариднал-Рівнестандарт” став одним з небагатьох клубів, що зумів зберегти свій ігровий кістяк. Так, продовжать виступи у Рівному кращий голеадор минулого сезону Михайло Волянюк, досвідчені Роман ГорпиничОлександр Басич та Ілля Бакінський. У новому сезоні їм допомагатимуть молоді таланти з юнацької команди U-17 Максим Малиновський, Роман Піддубний та Дмитро Скибчик. Не можемо не відзначити і вагоме придбання клубу, адже кольори рівненської команди захищатиме Євген Ланко, відомий виступами за харківський “Локомтив” та херсонський “Продексім”. Продовжить працювати разом з командою граючий тренер Олександр Бондар.

У суботу вже відбулись два поєдинки 4-го туру Vbet Екстра-Ліги. У гурпі “Захід” “Енергія” в львівському дербі обіграла земляків з “in.IT” (7:1), тоді як в квінтеті “Центр” столичний “CLUST” вдома розібрався з “Черкасиобленерго” – 4:0.

Поєдинок у зв’язку з обмеженнями військового стану ВІДБУДЕТЬСЯ БЕЗ ГЛЯДАЧІВ і його можна буде переглянути у прямому ефірі на YouTube-каналі Асоціації футзалу України. Початок прямого ефіру о 13:00.

“Кардинал-Рівнестандарт” Рівне – “Ураган” Івано-Франківськ
1 жовтня. Vbet Екстра-Ліга, 4 тур – 13:00
Арбітри: Денис Куций, Андрій Швець (обидва – Харків), Володимир Дзюра (Рівне)
Хронометрист: Віктор Самков (Рівне)
Спостерігач арбітражу: Юрій Веремчук (Рівне)
Делегат: Денис Пашкевич (Рівне)

Пряма трансляція:

Пресслужба НФК “Ураган”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *