«Прикарпаття» – «Епіцентр». Анонс та LIVE

Футбол

У суботу, 8 жовтня, двома матчами в Івано-Франківську і Вишгороді продовжиться сьомий тур у групі А чемпіонату VBET UA Перша (відтепер так називатиметься Перша ліга ПФЛ). Зокрема, на стадіоні “Рух” місцеве “Прикарпаття” прийматиме “Епіцентр” з Кам’янця-Подільського. За протоколом безпеки воєнного стану матч пройде без присутності глядачів. Пряму трансляцію дивіться о 12:00 на YouTube-каналі ПФЛ.

Зустріч сусідів по турнірній таблиці традиційно називають “матчем за 6 очок”. Тим паче, тут йдеться про “золоті” очки, адже між собою зійдуться четверта і третя команди групи А. Як раз шість очок різниці перед очним протистоянням “Прикарпаття” з “Епіцентром”, який напрочуд вдало дебютував в Першій лізі: 4 перемоги, 1 нічия, 1 поразка. За тур до екватору першого етапу підопічні Сергія Нагорняка підходять з доволі пристойним турнірним здобутком – 16 балів.

Чого вже точно не скажеш про івано-франківську команду, яка дещо пригальмувала на старті сезону, набравши всього 7 очок. Після двох мінімальних перемог над “Нивою” і “Буковиною” підопічні Олега Рипана зазнали двох поспіль поразок – вдома від “Діназу” (0:1) і на виїзді від “Карпат” (1:2). Сім м’ячів пропустили прикарпатці (це п’ятий показник серед восьми команд), а забили всього 4 голи – так само, як і ще чотири команди, які знаходяться на 5-8 місцях Групи А.

Після одноматчевої дискваліфікації повертається у гру Барчук, а от до лазарету “Прикарпаття” ще під час гри у Львові приєднався ще й Радульський. У стартовому складі господарів точно будуть зміни в порівнянні з попереднім матчем з “Карпатами”, де івано-франківці продемонстрували досить хорошу гру, незважаючи на підсумкову поразку. 5 серпня у контрольній грі у Чернівцях “Прикарпаття” та “Епіцентр” зіграли внічию 2:2. Як буде в першому офіційному поєдинку – дізнаємось вже у суботу…

Чемпіонат України. VBET UA Перша. 7 тур
«Прикарпаття ЗСУ» (Івано-Франківськ) – «Епіцентр» (Кам’янець-Подільський)

8 жовтня 2022 року. Івано-Франківськ, стадіон “Рух” – 12:00
Арбітр: К.Заброда (Київ). Асистенти арбітра: О.Дубовий (Луганськ), М.Близнюк (Харків).
4-й арбітр: М.Липко (Івано-Франківськ). Спостерігач арбітражу: М.Левко (Чернівці).

Прикарпаття – Епіцентр. Прикарпаття вдома не грає внічию у Першій лізі 7 матчів підряд: 4 перемоги та 3 поразки. Епіцентр у Першій лізі на полях суперників очок ще не втрачав – 3 перемоги. Прикарпатці з початку сезону більше одного голу за матч не забивають. Гравці Епіцентру забивають голи у кожній грі поточного чемпіонату. Обидві команди нещодавно зустрічалися з Карпатами – якщо Епіцентр виграв у Львові, то Прикарпаття в минулому турі вело в рахунку, але все ж поступилося в один м’яч. Підопічні Нагорняка, в свою чергу, вдома зіграли внічию з Нивою (1:1, тернополяни відкривали рахунок), – пише офіційний сайт ПФЛ.

В Івано-Франківську зустрічатимуться четверта та третя команди Групи А. У випадку перемоги і втрати очок “Карпатами”, підопічні Сергія Нагорняка можуть вийти на друге місце. “Прикарпаття” – дуже непростий суперник, який вдома грає безкомпромісно. За сім попередніх домашніх матчів підопічні Рипана жодного не зіграли внічию. Проте, “Епіцентр” у нинішньому сезоні вдало грає на виїзді – всі три матчі команда виграла. На нас очікує безкомпромісний футбол, який може завершитися будь-яким результатом. Якщо “Прикарпаття” виграє, то для них це буде 130-та домашня перемога у Першій лізі, – анонсує UA-Футбол.

Прогноз FootBoom: 0:0. “Прикарпаття” загальмувало. Дві поразки поставили під сумнів подальше перебування команди в топ-четверці. Бо конкуренти не сплять…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *