Ігор Корсун: «Переконаний, що у подальших матчах ми покращимо реалізацію своїх моментів»

Футзал

Універсал національної чоловічої збірної України Ігор Корсун охарактеризував матч основного раунду європейської кваліфікації до чемпіонату світу-2024 проти Косова та розповів про підготовку до поєдинку з Нідерландами.

– Ігоре, на твою думку, наскільки команда задоволена матчем проти Косово?

– Поєдинок проти збірної Косова видався непростим. Ми створили багато гольових моментів, але, на жаль, підводила реалізація. Думаю, якби ми краще втілювали у голи свої нагоди, перебіг подій складався б зовсім по-іншому.

– Як вважаєш, з чим пов’язаний доволі низький відсоток реалізації моментів? Передусім, з хвилюванням на старті відбіркових матчів?

– Я б не сказав, що це якесь хвилювання, адже в нас достатньо досвідчена команда. Ми багато працюємо під час тренувань. Переконаний, що у подальших матчах ми покращимо реалізацію своїх моментів.

– Чи здивував чимось суперник?

– Ні. Ми готувалися до матчу і переглядали попередні поєдинки за участі суперника. Збірна Косова є гідним опонентом.

– Наступним суперником збірної України стануть Нідерланди. Як охарактеризуєш цю команду?

– Збірна Нідерландів є досить непоганою командою, в якій присутні технічні гравці. Вона любить контролювати м’яч. Думаю, що наше очне протистояння буде цікавим.

– Чи є зараз певні спогади про поразку на Євро-2022 від збірної Нідерландів і бажання реваншу чи команда концентрується на важливості трьох очок в основному раунді ЄК до чемпіонату світу-2024?

– Так, спогади присутні. На жаль, ми поступилися Нідерландам на чемпіонаті Європи. Звичайно, насамперед нашим завданням є здобуття трьох очок й кваліфікація до елітного раунду у подальшому. Однак, я пам’ятаю поразку в очній зустрічі й цього разу хотілося б взяти реванш.

– Питання про реалії сьогодення. Наскільки важко сконцентруватися на підготовці до матчу, коли читаєш новини про події в Україні?

– На жаль, у нашій рідній країні йде страшна війна. Ми читаємо багато невтішних новин, але можна сказати, що наша команда захищає честь України на своєму спортивному фронті, тому намагаємося концентруватися на грі. Також хочу подякувати ЗСУ, які дають нам таку можливість!

АФУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *