“Ураган” – “SkyUp”. Анонс матчу та пряма трансляція

Футзал

У суботу, 2 вересня, франківський “Ураган” зіграє матч 2-го туру Vbet Екстра-Ліги проти столичного клубу “SkyUp Futsal”. Матч відбудеться в Івано-Франківську і розпочнеться о 13:00.

Минулого тижня, 26 серпня, стартував чемпіонат України серед команд Vbet Екстра-ліги сезону 2023/24. Наш суперник “SkyUP Futsal” зіграв з хмельницьким “Соколом” в результативну нічию – 2:2. Одним з авторів забитих голів у складі столичної команди став Микита Тменов, який відомий вболівальникам «драконів» своїми виступами в «Урагані».

У свою чергу, «дракони» зіграли в запеклому «енергетичному» дербі з принциповим суперником — львівською «Енергією». Матч закінчився з рахунком 3:1 на користь «Урагану».

Після завершення 1-го туру асоціація футзалу обрала символічну п’ятірку, в якій відзначили нашого голкіпера Юрія Савенка.

З команди суперника відзначили універсала Юрія Щерицю, який у першому офіційному матчі відзначився забитим голом.

“Ураган” Івано-Франківськ – “SkyUp” Київ

Vbet Екстра-ліга, 2 тур

02.09.2023 (субота), 13:00

Поєдинок у зв’язку з обмеженнями військового стану ВІДБУДЕТЬСЯ БЕЗ ГЛЯДАЧІВ, і його можна буде переглянути у прямому ефірі на YouTube-каналі Асоціації футзалу України. Початок прямого ефіру о 13:00.

Арбітри: Дуцяк Орест (Дрогобич), Сторожук Ярослав (Львів), Демʼянчук Тарас (Івано-Франківськ);

Хронометрист: Петро Липецький (Івано-Франківськ);

Спостерігач арбітражу: Геннадій Гора (Київ);

Делегат: Ігор Овчар (Івано-Франківськ).

НФК “Ураган”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *