“Прикарпаття ДЮСШ №3” та “Рух” розійшлись бойовою нічиєю

Футбол

Феєричним видався старт Першої ліги. Львівський “Рух” та франківське “Прикарпаття ДЮСШ № 3” завершили свою зустріч мировою 4:4.

Гостріше розпочали «рухівки», але не реалізували свій момент після розіграшу кутового. На це гості відповіли результативною атакою, яку завершила влучним ударом упритул Вікторія Клюба – 0:1.

На 11-ій хвилині господарки провели хорошу атаку, проте ні Гримак, ні Смаль не вдалося переправити м’яч у ворота, хоча вийшла реальна нагода зрівняти рахунок. Натомість івано-франківські футболістки свій момент не змарнували –Вікторія Остапів поцілила в кут воріт – 0:2.

Однак «жовто-чорні» виявили характер і зрівняли рахунок. Гравчині «Руху» притиснули суперниць до їхнього штрафного майданчика, і на 26-ій хвилині в результаті масованої атаки Аріна Мулика, опинившись у карній зоні, влучно пробила. 1:2 – і це перший гол «рухівок» у сезоні.

Після цього приблизно одну годину 10 хвилин команди перебували в укритті через повітряну тривогу. Після відновлення гри небезпечну атаку провели «прикарпатки» – «жовто-чорних» урятувала поперечка воріт.

А на 38-ій хвилині індивідуальну майстерність виявила Анастасія Гримак, накрутила декількох опоненток, після чого спрямувала в кут воріт – нічия 2:2.

Не довго раділи «рухівки», бо через дві хвилини Інна Мугурдінова пробила здалеку, голкіперка Оксана Лапчак не зуміла зафіксувати м’яч. За рахунку 2:3 суперниці пішли на перерву.

На початку другого тайму «рухівки» знову притиснули гостей до свого штрафного майданчика, і це вилилося відразу у два голи. Спочатку Жанна Волошин, перебуваючи в безпосередній близькості до воріт, переправила м’яч потилицею – 3:3. А згодом після комбінації за участю Петелецької та Гримак м’яч перевели на протилежний фланг, де Мулика прицільно пробила в ближній кут, воротарка «Прикарпаття» не впоралася – «Рух» уперше вийшов уперед 4:3.

Щоправда, невдовзі Олександра Сухоряба з «Прикарпаття ДЮСШ№3» знову вирівняла становище, добре розібравшись у ситуації під час атаки – 4:4. На 62-ій хвилині «рухівки» могли ще раз отримати лідерство в рахунку, однак гостей урятувала стійка.

Уперта боротьба тривала до фінального свистка. Гострих моментів у виконанні обидвох командо поменшало. Дівчата дуже старалися, «рухівки» на останні хвилини залишилися в меншості – вилучення за два попередження отримала Діана Апостол, однак у підсумку все завершилося бойовою нічиєю – 4:4.

Чемпіонат України серед жіночих команд. Перша ліга.

16 жовтня 2022 року. Академія «Руху»

«Рух» (Львів) – «Прикарпаття ДЮСШ №3» (Івано – 4:4 (2:3)

Голи: Мулика, 26, 53; Гримак, 38; Волошин, 49 – Клюба, 5; Остапів, 15; Мугурдінова, 40; Сухоряба, 56.

Попередження: Апостол, 51; Запоточна, 68.

Вилучення: Апостол («Рух»), 88 (друге попередження).

«Рух»: Лапчак, Запоточна, Клим, Козловська, Озімчук, Юзва (Петелецька, 28), Смаль (Хруль, 78), Волошин, Мулика (Кішко, 64), Апостол, Гримак. Запасні: Ігнатьєва. Головний тренер: Володимир Левчук.

«Прикарпаття»: Жолобчук, Ботюк, Ткач, Єригіна, Сухоряба (Митрофанова, 86), Харащук, Мугурдінова, Остапів, Клюба (Алексійчук, 62), Заморока, Головчук. Запасні: Лопушанська, Глек, Ткачук, Ваврин, Краснова. Головний тренер: Іван Олійник.

ФК “Рух”


1 thought on ““Прикарпаття ДЮСШ №3” та “Рух” розійшлись бойовою нічиєю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *