Наші профі. УПЛ: шалена перемога дніпрян

Футбол

Підсумки 7-го туру УПЛ для прикарпатських профі.

Українська Прем’єр-ліга. 7 тур
ФК “Минай” – “Верес” (Рівне) – 1:1
Назарій Воробчак (М)
 відіграв весь матч. Микола Квасний (В) залишився на лаві для запасних.

“Минай” Володимира Шарана та Назарія Воробчака доволі несподівано відібрав очки у рівненського “Вереса” – нічия 1:1. Захисник гостей Микола Квасний спостерігав за грою з лави для запасних. Після 7-го туру “Верес” ділить четверту-п’яту позиції разом з ковалівським “Колосом”, тоді як “Минай” піднявся на одинадцяту сходинку таблиці.

“Металіст” (Харків) – “Ворскла” (Полтава) – 3:2
Віталій Федорів (М) не потрапив до заявки на матч.

Автором сенсації футбольних вихідних став харківський “Металіст”. Харків’яни без участі Віталія Федоріва завдали поразки полтавській “Ворсклі” – 3:2. Перемога дозволила “Металісту” увірватись у ТОП-3 УПЛ, здобувши 13 залікові пунктів.

“Рух” (Львів) – СК “Дніпро-1” (Дніпро) – 2:3
Володимир Адамюк (Д-1) вийшов у стартовому складі, на 38-ій хвилині отримав попередження і був замінений на 56-ій хвилині.

Скандальним видався поєдинок у Львові, де “Дніпро-1” на п’ятій хвилині доданого арбітром до другого тайму час дотиснув “Рух” – 3:2. Захисник гостей Володимир Адамюк вийшов з перших хвилин і напрацював на попередження. “Спортклубівці” зуміли втриматись лідером чемпіонату, не втративши жодного очка у шести зіграних зустрічах.

Чемпіонат U-19. 7 тур
“Металіст 1925” U-19 (Харків) – ПФК “Львів” U-19 – 2:2
Іван Оробець (М1925) не потрапив до заявки на матч.

Юнацький склад “Металіста 1925” у звітному турі поділив очки з однолітками зі “Львова” – 2:2. Іван Оробець не потрапив до заявки “металістів”. Харків’яни піднялись на одинадцяту сходинку таблиці за підсумком 7-го туру.

“Шахтар” U-19 (Донецьк) – “Динамо” U-19 (Київ) – 0:2
Михайло Хромей (Ш) вийшов у стартовому складі і був замінений на 58-ій хвилині.

“Мале” класичне українське дербі завершилось на користь “динамівців” – 0:2. У складі “гірників” Михайло Хромей вийшов у стартовому складі і був замінений в середині другого тайму. Поразка відкинула юніорів “Шахтаря” на четверту позицію чемпіонату U-19.

“Зоря” U-19 (Луганськ) – “Колос” U-19 (Ковалівка) – 0:0
Євген Данилюк 
(К) вийшов у стартовому складі і був замінений на 68-ій хвилині.

Юніори ковалівського “Колосу” та “Зорі” поділили очки у 7-му турі – 0:0. Півзахисник гостей Євген Данилюк вийшов з перших хвилин. Ковалівці за підсумком туру зберіг за собою шостий щабель турнірної таблиці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *