Наші профі. Жінки: перший двозначний рахунок від “Ворскли”

Футбол

Результативні вихідних прикарпатських футболісток.

Чемпіонат України. 5 тур
“Шахтар” (Донецьк) 
  ФК “Маріуполь” – 3:0
Оксана Геник (Ш) відіграла весь матч. Любов Мохнач (Ш) відіграла весь матч.

Футболістки донецького “Шахтаря” здобули свою першу домашню перемогу. Під натиском донеччанок не встояли землячки з “Маріуполя” – 3:0. Обидві прикарпатські гравчині “шахтарівок” Оксана Геник та Любов Мохнач відіграли всі 90 хвилин. Перемога дозволила “Шахтарю” піднятись на третю позицію, випереджаючи той же “Маріуполь” та “Дніпро-1” за додатковими показниками.

СК “Дніпро-1” (Дніпро)  “Верес” (Рівне) – 2:1
Вероніка Кузьмин (Д-1) відіграла весь матч, на 27-ій хвилині відзначилась голом і на 76-ій хвилині отримала попередження. Вікторія Серемчук (Д-1) увійшла у гру на 74-ій хвилиніСвітлана Маліборська (Д-1) та Тетяна Пилипенко (Д-1) залишилися на лаві для запасних.

Другу звитягу поспіль здобули гравчині “Дніпра-1”, які вдома у напруженому матчі здолали рівненський “Верес”. З чотирьох прикарпатських футболісток лише Вероніка Кузьмин та Вікторія Серемчук взяли участь у матчі, до того ж Вероніка відкрила рахунок на 27-ій хвилині. Після 5-го туру “спортклубівки” ділять третю-п’яту позиції разом із згаданими “Маріуполем” та “Шахтарем”.

“Ворскла” (Полтава) – “Ладомир” (Володимир) – 11:0
Роксолана Кравчук (В) відіграла весь матч і на 33-ій та 34-ій хвилинах відзначалась голами. Вероніка Андрухів (В) вийшла у стартовому складі, на 61-ій хвилині відзначилась голом і тоді ж була замінена. Тетяна Аполлоніна (Л) відіграла весь матч

Перший двозначну позначку забитих голів в одному матчі поточного сезону перетнули футболістки “Ворскли”. Полтавчанки вдома накидали цілу торбу голів “Ладомиру” – 11:0. До тріумфу господарок долучився дует прикарпатських гарвчинь – Роксолана Кравчук вдруге поспіль відзначилась дублем, тоді як Вероніка Андрухів одного разу розписалась у воротах суперниць. Після звітного туру “Ворскла” разом з “Кривбасом” є лідерами турніру – в обох команд по 15 набраних очок.

“Колос” (Ковалівка) – “Кривбас” (Кривий Ріг) – 0:1
Мар’яна Іванишин (КК) вийшла у стартовому складі і була замінена на 79-ій хвилині. Даяна Семків (ККР)  відіграла весь матч і на 52-ій хвилині відзначилась голом. 

В найцікавішому матчі вихідних зійшлись ковалівський “Колос” та “Кривбас”, де все вирішив один забитий м’яч Даяни Семків – 0:1 на користь криворіжанок. Також у складі господарок Мар’яна Іванишин вийшла з перших хвилин. “Кривбас” й надалі тримає чемпіонський темп (5 перемог в 5 матчах), програючи лідеру “Ворсклі” лише за додатковими показниками. Натомість “Колос” опустився вже на сьому позицію Вищої ліги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *