Андрій Кошура – арбітр матчу «Прикарпаття» – ФСК «Маріуполь»

Футбол

Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив офіційних осіб на матчі 9-го туру чемпіонату країни у VBET UA Першій. Зокрема, поєдинок “Прикарпаття” – ФСК “Маріуполь”, який відбудеться найближчої неділі, 23 жовтня, на стадіоні “Рух” в полі судитиме арбітр Андрій Кошура.

Відзначимо, що поєдинки Першої ліги 35-річний арбітр з Чернівців почав обслуговувати у вересні 2020-го, дебютувавши у матчі 2-го туру “Оболонь” – “Прикарпаття” (4:1). До цього рефері обслуговував змагання дублерів U-19 Прем’єр-ліги, а з 2017 року – і поєдинки Другої ліги ПФЛ. Як раз у сезоні 2017/18 Кошура відпрацював на трьох переможних матчах “Прикарпаття” –  з хмельницьким “Поділлям” (3:1 на виїзді) і стрийською “Скалою” (двічі по 2:0 – вдома і у гостях).

Далі на 1-му попередньому етапі Кубку України 2018/19 рефері з Буковини зафіксував гостьову поразку івано-франківців від “Минаю” (1:3). У сезоні 2020/21 він відсудив ще один виїзний поєдинок “зелено-жовтих” у Першій лізі проти “Миколаєва” (0:1). Загалом у матчах за участі “Прикарпаття” Андрій Кошура працюватиме всьоме, а шляхи команди ФСК “Маріуполь” з цим чернівецьким арбітром поки ще не перетиналися.

Чемпіонат України. VBET UA Перша. 9 тур
«Прикарпаття ЗСУ» (Івано-Франківськ) – ФСК «Маріуполь» (Маріуполь)
23 жовтня 2022 року. Івано-Франківськ, стадіон “Рух” – 12:00

Арбітр – Андрій Кошура (Чернівці)
Асистенти арбітра – Юрій Ковальчук (Львів), Юрій Вашкевич (Чернігів)
Четвертий арбітр – Мирослав Липко (Івано-Франківськ)
Спостерігач арбітражу УАФ – Валерій Лисакевич (Харків)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *