«Прикарпаття» – «Буковина» – 2:1. Огляд

Футбол

Буковина вже чотири матчі поспіль не перемагає: дві нічиї і дві поразки.  Гра з Прикарпаттям – шанс нарешті відчути смак перемоги, адже підопічні Рипана також переживають не найкращі часи. Іванофранківці у минулому турі розгромно поступилися Ниві – 0:4. Гру на стадіоні «Рух» пропускав хавбек господарів Станіслав Демків.

Іванофранківці активно розпочали гру, але до ударів у площину воріт справа не доходила. Буковина грала другим номером, сподіваючись на контратаки. Помилки у простих ситуація не дозволяли командам створювати гостроту попереду. Жодного удару у площину воріт за перший тайм – яскрава характеристика нашого матчу.

На 49-й хвилині Сондей завдав першого удару у площину, але голкіпер Буковини зіграв надійно. Гравці Прикарпаття намагалися бодай щось небезпечне створити в атаці, але у них нічого не виходило. Характер гри у другому таймі у нас не змінився. На 59-й хвилині після стандарту пробивав Барчук, але Степаненко зіграв надійно. На 64-й хвилині штрафний приніс результат господарям.  Після навісу Сондея і скидання від Цюцюри забив Тітаєвський – 1:0.

На 71-й хвилині гості відігралися. Пець пробив з-за меж штрафної і влучив у кут – 1:1.Асистував йому Чепурненко.  Несподіваний розвиток подій з огляду на перебіг матчу.  На 77-й хвилині  Тітаєвський з декількох метрів не зміг переправити м’яч у сітку. Цікаву кінцівку зустрічі подарували нам команди.

На 88-й хвилині Цюцюра після рикошету від захисника зміг пробити і м’яч залетів у ворота – 2:1. У підсумку, матч завершився омріяною перемогою Прикарпаття, яке знову, як і в першому колі у Чернівцях,  також забило вирішальний м’яч наприкінці гри.

Man of the Match:  Василь Цюцюра (Прикарпаття)
Капітан іванофранківців був активний протягом всього матчу і своїм голом приніс перемогу команді.

Sport Arena

Чемпіонат України. VBET UA Перша. 11 тур
«Прикарпаття ЗСУ» (Івано-Франківськ) – «Буковина» (Чернівці) – 2:1 (0:0)
Голи: Тітаєвський (64), Цюцюра (88) – Пець (71).

Прикарпаття (стартовий склад): Герич, Борисевич, Аксьонов, Француз, Писко, Сондей, Соловйов, Тітаєвський, Рудюк, Цюцюра, Барчук. Запасні: Піцан, Сердюк, Бучакчийський, Стаднік, Оринчак, Дитко, Кузьмин.
Буковина (стартовий склад): Степаненко, Гакман, Новотрясов, Прокопчук, Д.Рябий, Пець, Кошман, Цурупін, Паламарчук, Палагнюк, Скрипник. Запасні: Чеботарьов, Задерейко, Павлюк, Комісар, Шишигін, Королянчук, Даценко, А.Рябий, Фарасєєнко, Жумига, Чепурненко.

4 листопада 2022 року, 12:00. Івано-Франківськ, стадіон “Рух”. + 10 С
Арбітр: Р.Галіцин (Київ). Асистенти арбітра: А.Лікаренко (Чернігів), В.Остапчук (Львів).
4-ий арбітр: І.Салаш (Калуш). Спостерігач арбітражу: О.Циганков (Тернопіль).


Цюцюра приносить перемогу Прикарпаттю у грі з Буковиною

У стартовому матчі одинадцятого туру Першої ліги зустрічалися “Прикарпаття” та “Буковина”. Обидві команди у минулому турі програли, але післясмак був різний. “Буковина” до 80-ї хвилини навіть вигравала у “Карпат”, а “Прикарпаття” розгромно поступилося “Ниві” – 0:4.

Господарі з перших хвилин заволоділи ініціативою, але до гольових моментів справа не доходила. Ударам Цюцюри і Писка не вистачало точності. Після активного старту від підопічних Рипана гра вирівнялася. Вся основна боротьба точилася у центрі поля, а конструктива було обмаль. Це була типова зустріч команд, які переживають не найкращі часи. Проте, чи можна було сподіватися на яскравий футбол від суперників, які забили найменше у групі ( 13-ть голів на двох)? До перерви жодного удару у площину воріт не було.

Відразу після перерви першого акцентованого удару по воротам завдав Сондей, але без проблем для Степаненка. Господарі володіли ініціативою, але у заключній третині поля у підопічних Рипана мало що не виходило. Після стандарту небезпечно пробивав Барчук, але Степаненко у стрибку все ж досягнувся до м’яча.

На 64-й хвилині “Прикарпаття” все ж відкрило рахунок. Сондей навісив зі штрафного, Цюцюра скинув на Тітаєвського, а Микита переправив м’яч у сітку – 1:0. Наполегливість допомогла господарям відзначитися. Досить несподівано через сім хвилин гості відігралися. Іван Пець наважився на удар метрів з 18-ти і фортуна посміхнулася гравцю “Буковини” – 1:1. Обмаль моментів, але голи нам команди подарували.

Наприкінці зустрічі команди додали в активності, але вирвати перемогу пощастило господарям. Після рикошету від захисника м’яч опинився у Цюцюри і капітан “Прикарпаття” пробив повз голкіпера – 2:1. Перша за чотири тури перемога “Прикарпаття”. До того ж, лише вдруге у сезоні іванофранківці забивають більше гола.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *