Наші профі. ПФЛ: “Карпати” гарантували собі участь у фінальній четвірці

Футбол

“Карпати” Владислава Приймака пробились до фінальної четвірки, “Полісся” Вадима Червака продовжили переможну серію, а “Васт” Дмитра Гуменяка зимуватиме середняком Другої ліги – про це в огляді “Наші профі. ПФЛ”.

Перша ліга. Група А. 11 тур
“Полісся” (Житомир)  “Нива” (Тернопіль) – 2:1
Вадим Червак (П) і Віталій Жупанський (Н) залишились на лаві для запасних.

Житомирське “Полісся” продовжило свою переможну серію в Першій лізі, вдома обігравши тернопільську “Ниву” – 2:1. Вадим Червак та Віталій Жупанський спостерігали за грою з лави для запасних. “Полісяни” продовжують лідирувати у групі А, тоді як тернополяни йдуть на четвертій позиції.

“Карпати” (Львів) – “Діназ” (Вишгород) – 3:2
Владислав Приймак (К) і Максим Куліш (Д) відіграли весь матч.

Львівські “Карпати” оформили вихід до чемпіонського турніру. Сталося це завдяки домашній перемозі на останніх хвилинах над вишгородським “Діназом” – 3:2. Владислав Приймак та Максим Куліш відіграли у своїх командах всі 90 хвилин. Якщо “карпатівці” вже гарантували собі місце у фінальному турнірі, то “Діназ” наразі далекий від заповітної четвірки, посідаючи шосту сходинку і програючи “Ниві”, яка йде четвертою, вже шість очок.

Друга ліга. 10 тур
“Кремінь-2” (Кременчук) – “Васт” (Миколаїв) – 0:2
Дмитро Гуменяк (В) вийшов у стартовому складі і був замінений на 56-ій хвилині.

Миколаївський “Васт” йде на зимову перерву у піднесеному настрої – на вихідних миколаївці здолали дубль “Кременя” (2:0). Дмитро Гуменяк вийшов з перших хвилин. “Васт” зимуватиме на сьомій сходинці Другої ліги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *