Вихованці Академії НФК “Ураган” поборолись за Nika Cup

Футбол

Новий сезон 2021/2022 розпочався з ігор команди Академії НФК «Ураган» U-12 у турнірі «Nika Cup», серед дітей 2010 р. н.

На груповому етапі суперниками вихованців Романа Шведа були СДЮСШОР «Прикарпаття 2011», «Ніка» (червоні), ФК «Варатик» (Коломия) та ФК «Спарта» (Чернівці).

Участь у турнірі юні «дракони» розпочали з переможної гри проти СДЮСШОР «Прикарпаття 2011». Повні сил та ентузіазму «ураганчики» «увірвалися» у гру та з перших хвилин встановили атакувальну тактику гри. Раз за разом нашій команді вдавалося реалізовувати моменти. Рахунок матчу 4:2 на користь «дракончиків». Голами відзначилися: Ткач Володимир, Гурик Роман, Іванків Артем (дубль).

У другому поєдинку групового етапу, не зважаючи на рівні сили обидвох команд та сильну гру, «ураганівці» з мінімальним рахунком 1:0 поступилися команді «Ніка» (червоні). Наступний двобій «Ураган» зіграли з ФК «Варатик». Даний матч вихованці Романа Шведа виграли з рахунком 4:0. Голи забивали: Ткач Володимир (дубль), Стойко Арсен (дубль).

Заключну гру групового етапу «ураганчики» провели проти ФК «Спарта». В даному протистоянні франківці першими зуміли встановити пріоритет та втримали його протягом усього матчу. Франківці обіграли чернівецьку команду з рахунком 4:1. У ворота суперників забивали: Стойко Арсен, Гурик Роман, Ткач Володимир (дубль).

У підсумку зіграних поєдинків, Академія НФК «Ураган» вийшла у півфінал з другого місця. Суперником нашої команди на даному етапі стала команда Ніка (білі). Нажаль, «Ураган» у цьому поєдинку не зумів реалізувати себе, поступившись з рахунком 3:0.

Надалі «ураганівці» продовжили боротьбу за 3-4 місце. Суперником на цьому етапі стали однолітки з команди «Ніка» (червоні). Зібравши всі свої сили та проявивши свій потенціал «дракончики» перемогли опонентів з рахунком 4:1. Покер реалізував Ткач Володимир.

Академія НФК «Ураган» здобула бронзу. Кращим бомбардиром турніру став Ткач Володимир.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *