Ураган – Кардинал-Рівнестандарт. Анонс та LIVE

Футзал

У середу, 16-го листопада, франківський “Ураган” вдома зіграє матч 9-го туру Vbet Екстра-Ліги проти рівненського клубу “Кардинал-Рівнестандарт”. Матч відбудеться БЕЗ ГЛЯДАЧІВ і розпочнеться о 13:00.

Напередодні матчів Елітного раунду в Італії на “драконів” очікує поєдинок внутрішнього чемпіонату проти рівненського “Кардиналу-Рівнестандарту”. Суперники вже зіграли між собою в поточному сезоні і той поєдинок запам’ятався шанувальникам футзалу. Ще б пак, адже команди у тій грі на майданчику СК ДЮСШ №4 забили на двох дев’ять м’ячів, а вирішальний удар провів Артем Фаренюк на останній хвилині – 5:4 на користь “драконів”. 

Обидві команди святкували перемоги на вихідних. “Ураган” в доволі напруженому поєдинку в гостях здолав “Сокіл” (2:0), а рівняни вдома впевнено обіграли новачкв Vbet Екстра-ліги львівський “in.IT” (4:0). Щодо персоналій, то, звісно ж, не можемо не відзначити багаторічних лідерів команди – Михайла Волянюка, який, до слова, є кращим голеадором групи “Захід”, Олександра Басича та граючого тренера Олександря Бондаря. Прогресує і рівненська молодь – на старті сезону непогано проявили себе Максим Малиновський та Дмитро Скибчик.

Поєдинок у зв’язку з обмеженнями військового стану ВІДБУДЕТЬСЯ БЕЗ ГЛЯДАЧІВ і його можна буде переглянути у прямому ефірі на YouTube-каналі Асоціації футзалу України. Початок прямого ефіру о 13:00.

“Ураган” Івано-Франківськ – “Кардинал-Рівнестандарт” Рівне
16 листопада. Vbet Екстра-Ліга, 9 тур – 13:00
Арбітри: Святослав Ключник, Олександр Максименко (обидва – Миколаїв), Тарас Дем’янчук (Івано-Франківськ)
Хронометрист: Петро Липецький (Івано-Франківськ)
Спостерігач арбітражу: Андрій Лютий (Львів)
Делегат: Ігор Овчар (Івано-Франківськ)

Пресслужба НФК “Ураган”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *