SmartWatch – для кого це обладнання? Чи варто купувати?

Інші

Розумний годинник є справжнім “вбивцею” для класичних наручних аксесуарів. І це не дивно, адже універсальні пристрої з цього списку https://www.aks.ua/uk/catalog/umnye-chasy-smartwatch/ , які пропонують велику кількість можливостей, вже знайшли велику групу своїх прихильників. У чому ж секрет такої популярності?

Зв’язок зі смартфоном

Багато людей все ще думають про покупку розумного годинника, намагаючись відповісти на питання, чи дійсно цей гаджет буде відповідати їхнім очікуванням і надасть необхідний набір функцій. Сучасне обладнання здатне багато на що і в більшості випадків є цікавим доповненням до смартфону. Не можна приховувати, що основні функції смарт годинника засновані на взаємодії з мобільним телефоном по каналу Bluetooth.

Цільова аудиторія смарт-годинників

 Для бізнесменів і людей, які охоче і часто користуються поштовими скриньками, розумний годинник може стати знахідкою. Регулярне використання смартфона та перегляд електронної пошти через нього не зовсім зручно, в цьому випадку набагато швидше буде поглянути на годинник, щоб ознайомитись з повідомленням. Те саме стосується дзвінків та отримання SMS-повідомлень, в цьому випадку підключення до смартфону взагалі не потрібне, оскільки деякі пристрої дозволяють використовувати окрему SIM-карту, що значно спрощує роботу. Вбудовані динамік та мікрофон дозволяють ефективно використовувати голосовий зв’язок. Цю функцію особливо оцінять люди, які часто керують автомобілем. Гучний зв’язок не завжди зручний, натомість діалог через розумний годинник не є порушенням правил дорожнього руху і є набагато безпечнішим, ніж традиційна розмова по мобільному телефону.

Smartwatch – річ для любителів здорового способу життя

 В останні роки багато нових функцій розумного годинника були сфокусовані на двох сферах життя: фізична активність і здоров’я. Не можна заперечувати, що для багатьох спортсменів розумний годинник стане гарним помічником. Наручний гаджет є гарною нагодою для відстеження наших спортивних досягнень різними способами. Бігуни та велосипедисти точно оцінять чудові можливості документування пройдених маршрутів, розрахунку темпу та кількості спалених калорій. За станом здоров’я під час тренування стежитиме вбудований датчик серцевого ритму, деякі моделі годинника можуть навіть попередити напад.

 SmartWatch – яка ціна? 

Щоб відповісти на запитання, чи буде розумний годинник безперечно корисним для мене, варто розглянути ще одну річ – ціну пристрою. Очевидно, що чим дорожче обрана нами модель, тим більше функцій буде в доступі. Певною помилкою буде знайти найдешевше обладнання, яке не може зробити нічого, крім підрахунку кроків або відображення повідомлень. Як мінімум варто вибирати щось із середньої цінової категорії, наприклад, базовий годинник від Xiaomi – модель Amazfit Bip. Однак найкращі результати досягаються за рахунок інвестицій у топ-моделі, такі як Samsung Galaxy Watch, Apple Watch і т.д. Це недешево, тому ми маємо справу з покупкою, яку варто ретельно обміркувати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *