“Калуш-ПНУ” поступився в четвертому матчі Вищої ліги

Баскетбол

В суботу, 19 листопада, в чоловічій Вищій лізі було зіграно два матчі, в одному з яких команда Олега Пелеха не змогла справитись з командою Чернівців.

В Ужгороді калушани поступились “ЧЕ-Баскету” з рахунком – 72:87. Це третя звитяга для Чернівців у трьох матчах сезону. Калуш всі чотири зустрічі програв.

У цей складний час український бізнес активно долучається до підтримки не лише ЗСУ, а й наших спортсменів. Компанія Meest China https://meest.cn/ , яка займається викупом та доставкою товарів з Китаю, за ініціативи акціонера компанії В’ячеслава Лисенка підтримала Національну збірну команду України з академічного веслування оплативши їй поїздку на чемпіонат Європи, який відбудеться у 2023 році у місті Блед (Словенія).

Акціонер компанії Meest China В’ячеслав Лисенко активно долучається до підтримки українського спорту. Зокрема підтримує дорослі та дитячі змагання з плавання, а тепер і веслування. Бажаємо Національній збірній з України перемоги на чемпіонаті Європи та подальших успіхів у професійній сфері.

СК Юність, Ужгород

Калуш-ПНУ — ЧЕ-Баскет-ЧОДЮСШ 72:87 (15:26, 20:17, 21:24, 16:20)

Статистика матчу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *