Ультрамарафонець з Прикарпаття збирає гроші на протези для військових

Легка атлетика Олімпійські види

Микола Таран, бігун-ультрамарафонець, рекордсмен України з ультрамарафонського бігу став амбсадор благодійного фонду Dobro.UA. 

Спортсмен розповів про співпрацю з фондом:

– Для мене важливо бути корисним і допомагати тим чим вмію. Раніше мені вдалося пробігти 250 км щоб зібрати гроші на покупку буса для окремого 58 зенітно-ракетного батальйону ОК Схід. Благодійний фонд Dobro.UA він є одним із найбільших фондом який робить добрі справи тому я вирішив звернутися до них і збирати гроші для військових на протези.

Початкова мета – це назбирати 100 000 грн. Я кожного дня, незважаючи на погоду стараюсь бігати відповідну кількість кілометрів будь-де і при будь-яких температурних показниках, а всі хто хоче підтримати таким чином мої благодійні пробіжки можуть відправляти гроші https://dobro.ua/campaign/bizhu_shchob_dopomogti/ і вони будуть офіційно висвітлені на сайті. Тому я і взявся за цю справу, бо довіряю фондові!

І так, приємно, що одразу із перших хвилин, мене почали підтримувати, це дійсно говоритьщ о я роблю правильну справу і про те, що люди дуже добрі і готові допомагати! – підсумував спортсмен.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *