“Говерла” поступилась “Київ-Баскету”

Баскетбол ТОП

В столичному ПС Венето матчем Київ-Баскету та Прикарпаття-Говерлою завершився черговий бабл чоловічої Суперліги Parimatch.

Кияни підходили в статусі фаворита матчу, який лише укріпився після того, як напередодні Київ-Баскет завдав БІПІ першої поразки в сезоні, а івано-франківська команда дозволила Черкаським Мавпам вперше виграти в цьому чемпіонаті.

Втім, для команди Володимира Холопова гра видалась дуже непростою. За першу половину гри лідер змінювався 15 разів, при цьому жодній команді не вдавалось відірватись більше, ніж на 4 очки. Максимальні для себе +6 Прикарпаття-Говерла заробила в останній атаці, коли після тайм-ауту Євгена Мурзіна гості за 2 секунди вивели Старцева, який заробив 2 з фолом і реалізував штрафний.

В третій чверті команди довго не могли розігратись – за п’ять хвилин команди на двох набрали 8 очок, з яких гості набрали лише 1 очко. В кінцівці Київ-Баскет провів таки декілька результативних атак і на останню перерву пішов при +6 вже на свою користь.

В останній десятихвилинці Прикарпаття-Говерла декілька раз наближалась до суперника на відстань 2-3 очки, але завадити господарям перемогти не зуміла – 74:62.

Найрезультативнішим в матчі став гравець Прикарпаття-Говерли Сергій Старцев, на рахунку якого в підсумку 22 очки. У киян відзначимо Антона Мусієнко з 12 очками, 6 підбираннями та 5 передачами, а також Вадима Заплотинського з 16 очками.

Київ-Баскет закріпився на другому місці в турнірній таблиці, маючи 6 перемог в 7 матчах, а ось Прикарпаття-Говерла йде в середині таблиці з 3 перемогами в тих же 7 матчах.

Суперліга Parimatch. Регулярний чемпіонат

Київ, ПС Венето

Київ-Баскет — Прикарпаття-Говерла 74:62 (15:16, 18:23, 22:10, 19:13) / статистика

Київ-Баскет: Заплотинський 16 + 7 підбирань, Кісільчук 11 + 6 підбирань, Кошеватський 2 + 6 передач + 5 перехоплень – 4 втрати, Дубоненко 10, Новіков 7 + 6 підбирань – старт; Мусієнко 12 + 6 підбирань + 5 передач, Юрченко 8, Базилєв 5, Дюпін 3

Прикарпаття-Говерла: Тимофійчук 0, Чугунов 3, Старцев 22 + 5 передач, Дроздов 6, Гуменюк 6 + 9 підбирань – старт; Лесик 6, Ожегов 6, Аврахов 6, Водолазський 5

ФБУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *