Троє футзалістів з Прикарпаття вирушать на НТЗ юнацької збірної України

Футзал

Юнацька збірна України запланувала ще один збір.

У чеській Остраві підопічні Ігоря Москвичова проведуть навчально-тренувальний збір та візьмуть участь у товариському турнірі Visegrad Cup-2022. Приємно, що до табору “синьо-жовтих” увійшли і троє футзалістів з Прикарпаття. Це двоє вихованців “Урагану” Даміан Запорожан, який нині захищає кольори основної команди “драконів” та Дмитро Федик, що наразі на правах оренди виступає у словацькому “Левіце”, а також гравець італійської “Юнайтед Помеції” Роман Татумірак.

Склад збірної України U-19:
Воротарі: 
Іван Белімов («Чорне море»), Дмитро Дяченко («Кардинал-Рівнестандарт»), Юрій Яремчук («Бонго Футзал», Польща)
Універсали: Дмитро Скибчик, Максим Малиновський, Вадим Тютюрай (всі – «Кардинал-Рівнестандарт»), Дмитро Кармаліта («Фортуна», Німеччина), Даміан Запорожан («Ураган»), Денис Сніцаренко («SkyUp Futsal»), Роман Татумірак («Юнайтед Помеція», Італія), Юрій Оленяк («Інтернасьонал», Португалія), Віталій Панкратій, Дмитро Рибіцький (обидва – «Саулес Крастас», Литва), Андрій Єлішев, Владислав Ткаченко (обидва – «Тім Лемборк», Польща), Дмитро Федик («Левіце», Словаччина), Назарій Круковський («Бурінхоса», Португалія).

Відзначимо, що НТЗ команди розпочнеться 3 грудня. Після його завершення команда Ігоря Москвичова зіграє міжнародні товариські матчі проти збірних Чехії (9 грудня) та Угорщини (11 грудня).

За матеріалами пресслужби АФУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *