“Ураган” вдома прийматиме столичний “ХІТ” (+ LIVE)

Футзал

“Дракони” розпочинають ІІ етап турніру.

У суботу, 3-го грудня, франківський “Ураган” вдома зіграє матч 1-го туру ІІ етапу Vbet Екстра-Ліги проти київського клубу “ХІТ”. Матч відбудеться БЕЗ ГЛЯДАЧІВ і розпочнеться о 17:00.

На початку тижня “дракони” повернулись з італійського міні-турніру Елітного раунду Ліги чемпіонів і сповна переключили свою увагу на внутрішній чемпіонат, адже вже завтра на них очікує протистояння зі столичним “ХІТом”. Суботній матч відкриє для обох суперників ІІ етап Vbet Екстра-ліги, протягом якого будуть зіграні “перехресні” матчі першого кола між командами обох груп. Додасть цікавості і той факт, що обидві команди є лідерами своїх груп після І етапу. Так, “дракони” з 16 балами йдуть першими у квінтеті “Захід”, тоді як “кабельники” є лідерами групи “Центр”, здобувши 22 залікові пункти. 

Столичний “ХІТ” літнє міжсезоння провів без особливих змін у складі. Ще б пак, адже команді вдалось зберегти більшість своїх лідерів і залишити незмінним ігровий ансамбль. Серед змін, відзначимо відхід з містка головного тренера Євгена Ривкіна та двох досвідчених виконавців – Ореста Боргуна та Ярослава Лебедя, які відправились підкорювати закордонні чемпіонати. Разом з тим, не обійшлось і без придбань. У новому сезоні футболку “ХІТа” одягнули ексураганівці Владислав Завертаний та Руслан Шеремета, а також ексголкіпер “ДЕ Трейдинга” Олександр Кравець та бронзовий призер юнацького Євро-2022 Олександр Сметаненко.

Поєдинок у зв’язку з обмеженнями військового стану ВІДБУДЕТЬСЯ БЕЗ ГЛЯДАЧІВ і його можна буде переглянути у прямому ефірі на YouTube-каналі Асоціації футзалу України. Початок прямого ефіру о 17:00.

“Ураган” Івано-Франківськ – “ХІТ” Київ
3 грудня. Vbet Екстра-Ліга, ІІ етап, 1 тур – 17:00
Арбітри: Євген Гордієнко, Євген Диннік (обидва – Одеса), Тарас Дем’янчук (Івано-Франківськ)
Хронометрист: Петро Липецький (Івано-Франківськ)
Спостерігач арбітражу: Андрій Лютий (Львів)
Делегат: Ігор Овчар (Івано-Франківськ)

Пресслужба НФК “Ураган”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *