Ревера – Ураган-КФВ. Анонс та LIVE

Футзал

Дублери “драконів” стартують в чемпіонаті області.

У неділю, 4-го грудня, франківський “Ураган-КФВ” зіграє матч 1-го туру Чемпіонату області проти франківської “Ревери”. Матч відбудеться БЕЗ ГЛЯДАЧІВ і розпочнеться о 19:00.

У новому сезоні дублюючий склад “драконів” “Ураган-КФВ” виступить у чемпіонаті Івано-Франківської області. Обласні футзальні змагання повертаються на Прикарпаття після тривалої паузи, адже востаннє аматорський чемпіон Івано-Франківщини був визначений у сезоні 2018/19. 

Щодо “Урагану-КФВ”, то кістяк команди Івана Данилишина складуть гравці минулорічного складу “Урагану” U-17, які стали володарями Кубка України у своїй віковій категорії та були близькими до завоювання чемпіонства в Юнацькій Екстра-лізі, та сезон так і не був дограний через повномасштабне вторгнення росії на нашу територію. Де-факто, цьогорічний чемпіонат області стане для юних футзалістів першим у дорослих змаганнях.

У 1 турі нового чемпіонату області дубль “драконів” зустрінеться з івано-франківською “Реверою”. “Червоно-сині” є досвідченими учасниками обласних змагань, а одним з лідерів команди є наддосвідчений Віктор Яневич. Також відзначимо, що нині честь “Ревери” захищають і троє ексгравців дублюючого складу “Урагану” – Тарас БойківОлег Пицик та Андрій Муравський.

Поєдинок у зв’язку з обмеженнями військового стану ВІДБУДЕТЬСЯ БЕЗ ГЛЯДАЧІВ і його можна буде переглянути у прямому ефірі на YouTube-каналі ІФ Спорт. Початок прямого ефіру о 19:00.

“Ревера” Івано-Франківськ – “Ураган-КФВ” Івано-Франківськ
4 грудня. Чемпіонат області, 1 тур – 19:00

Пресслужба НФК “Ураган”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *