Тарас Онуфрак виступатиме в Литві

ТОП Футзал

 Тарас Онуфрак став гравцем литовського клубу «Вікінгай» з Йонави. Зазначимо, що цю команду наразі тренує український фахівець Олександр Даниленко, – інформує портал “5х5”.

Тарас Онуфрак починав цей сезон у складі івано-франківського «Урагану», у складі якого навесні 2021 року став чемпіоном. Однак, переважно він був гравцем ротації, хоча при цьому встиг пограти й у Лізі чемпіонів. 

Нагадаємо, що 26-річний універсал став гравцем “драконів” у 2020-му році. За цей час Тарас став володарем золотих нагород чемпіонату України та взяв участь в Основному раунді Ліги чемпіонів УЄФА в Івано-Франківську. Всього у футболці “драконів” футзаліст провів 36 матчів, відзначившись при цьому чотирма забитими м’ячами. 

Зазначимо, що «Вікінгай» наразі йде на третьому місці у чемпіонаті Литви, при цьому він має однакову кількість очок з «Паневежисом». А від першого місця, на якому йде «Жальгіріс», «вікінгів» відділяє шістнадцять очок. У наступному матчі в рамках чемпіонату Литви, який відбудеться 1 лютого, «Вікінгай» зіграє на виїзді проти «Турботрансферс».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *