Наші профі. Підсумки півріччя: Юнацька ліга УПЛ

Футбол

Виступи прикарпатських професіоналів у чемпіонаті U-19 Української Прем’єр-ліги у черговому підсумковому матеріалі.

Михайло Хромей (“Шахтар” U-19 Донецьк)
12 матчів в лізі (3 голи, 1 попередження)

Прикарпатський півзахисник Михайло Хромей відграв у всіх 12-ти осінньо-зимових матчах юніорів “Шахтаря”. Всього в активі нашого земляка 3 голи та одне попередження. Разом з тим Михайло є кандидатом до збірної України U-21, адже входив до лонг-листа на листопадовий НТЗ “синьо-жовтих”. “Шахтар” за підсумком першої частини сезону посідає третю позицію чемпіонату U-19.

Андрій Андрейчук (ФК “Олександрія” U-19)
13 матчів в лізі (3 голи, 2 попередження)

Одним з лідерів юніорського складу “Олександрії” став нападник Андрій Андрейчук. 19-річний футболіст відіграв у всіх 13-ти матчах “містян”, втім, показав не надто високу результативність – всього три голи та два попередження в пасиві. “Олександрія” пішла на зимову перерву на четвертій сходинці, зберігаючи непогані шанси на медалі поточного сезону.

Дмитро Шостак (ФК “Олександрія” U-19)
11 матчів в лізі (6 голів, 3 попередження)

Ще один прикарпатський нападник Дмитро Шостак влітку змінив клуб, перебравшись зі складу львівського “Руху” до “Олександрії”. У новій команді Дмитро дуже швидко освоївся і навіть став крашим бомбардиром “містян” в першій частині сезону, забивши шість м’ячів у воротах суперників.

Євген Данилюк (“Колос” U-19 Ковалівка)
15 матчів в лізі (1 гол)

Гравцем основної обойми юніорів ковалівського “Колоса” став Євген Данилюк. 19-річний півзахисник виходив у всіх 15 зустрічах ковалівців з перших хвилин, забивши при цьому один м’яч. “Колос” зимуватиме на п’ятій позиції, здобувши 25 очок у 15 зіграних зустрічах.

Ігор Ощипко (“Ворскла” U-19 Полтава)

Ігор Ощипко продовжив свою тренерську кар’єру в УПЛ. Влітку прикарпатський фахівець став асистентом тренера юніорського складу “Ворскли”. “Ворскляни” у першій частині сезону фінішували на шостій позиції і зберігають шанси продовжити боротьбу за медалі.

Іван Оробець (“Металіст 1925” U-19 Харків)
10 матчів в лізі (1 гол)

Уродженець Коломийщини Іван Оробець влітку перербрався до складу харківського “Металіста 1925”. У складі харків’ян Іван одразу виборов місце у стартовому складі, сумарно зігравши в 10 зустрічах, в яких відзначився одним забитим м’ячем.

Фото: fcshakhtar.com, koloskovalivka.com, vorskla.com.ua

Читайте також: Наші профі. Підсумки сезону: Литва, Грузія, США.

2 thoughts on “Наші профі. Підсумки півріччя: Юнацька ліга УПЛ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *