Наші профі. Підсумки півріччя: ПФЛ

Футбол

Виступи наших краян в осінній частині змагань Професіональної футбольної ліги в нашому традиційному підсумковому огляді.

ПЕРША ЛІГА ПФЛ

Вадим Червак (“Полісся” Житомир)
11 матчів в лізі (4 попередження)


Оборонець Вадим Червак після дворічного перебування закодоном повернувся до України і уклав контракт з одним з фаворитів Першої ліги житомирським “Поліссям”. Полісяни в осінній частині сезону сповна підтвердили власне реноме, здобувши 13-ть перемог у 14-ти зустрічах і є абсолютними лідерами фінальної вісімки Першої ліги. Наш земляк зіграв 11 поєдинків, в яких отримав 4 попередження.

Владислав Приймак (“Карпати” Львів)
13 матчів в лізі (1 гол, 2 попередження)


Серед фаворитів Першої ліги і львівські “Карпати”. “Карпатівців” восени дещо лихоманило, та за підсумком першої частини сезону пробились до фінальної вісімки. Одним з лідерів львівської команди був захисник Владислав Приймак, що зіграв у 13 матчах, забивши при цьому один гол.

Віталій Жупанський (“Нива” Тернопіль)
0 матчів в лізі


Так і не отримав свого шансу в першій частині сезону голкіпер тернопільської “Ниви” Віталій Жупанський. Уродженець Коломийщини був заявлений у всіх 14 матчах тернополян, але так і не зіграв жодної хвилини. “Нива” за підсумком футбольної осені пробилась до ТОП-8, залишивши за бортом івано-франківське “Прикарпаття”.

Максим Куліш (“Діназ” Вишогород)
13 матчів в лізі (3 попередження)


Не зумів стати основним у складі вишгородського “Діназу” півзахисник Максим Куліш. Наш земляк зіграв у 13 поєдинках, у більшості з яких виходив на поле з-під заміни. Після того, як вишгородці не змогли потрапити у фінальну вісімку, в команді організували велику чистку кадрів і серед когорти тих, хто залишив команду і Куліш, що взимку шукатиме нове місце роботи.

ДРУГА ЛІГА ПФЛ

Дмитро Гуменяк (“Васт” Миколаїв)
7 матчів в лізі (4 голи, 2 попередження)


Дебютантом змагань серед професіоналів став миколаївський “Васт”. Дебютом миколаївці можуть бути задоволені, адже в осінній частині сезону фінішували на сьомій позиції, здобувши 11 очок у 10 зіграних зустрічах. У складі “Васту” сім поєдинків відіграв Дмитро Гуменяк, забивши при цьому чотири м’ячі.

Читайте також:
Наші профі. Підсумки сезону: Литва, Грузія, США
Наші профі. Підсумки півріччя: Юнацька ліга УПЛ
Наші профі. Підсумки півріччя: Угорщина, Польща, Кіпр, Франція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *