Троє гравчинь “Франківська” у п’ятірці кращих пасуючих Жіночої ліги

Баскетбол

Сайт ФБУ на період новорічної паузи продовжує підбиття підсумків першої частини сезону.

Після розповіді про кращих скорерів Жіночої ліги, а також лідерів чемпіонату за підбираннями в цьому матеріалі поговоримо про асистентів.

За загальною кількістю передач в Жіночій лізі лідирує розігруючи Вінницьких Блискавок Вікторія Огій, яка наразі зробила 56 передач в 8 матчах.

За нею в рейтингу йдуть гравчині Франківськ-Прикарпаття Ольга Алексейчик (45 передач в 7 матчах) та Вероніка Космач (39 передач в 7 матчах), а також Людмила Спиридонова з Рівне-ОШВСМ (39 передач в 9 матчах).

За середнім показником передач лідирує Ксенія Афанасьєва з Інваспорт-СДЮСШОР-5, яка в чотирьох матчах віддала 36 результативних передач – 9,0 передач за гру. Далі в рейтингу йдуть Вікторія Огій та Анна Тонконожко з Київ-Баскет-КСЛ – 7,0 передач за гру.

Рекордним в цьому сезоні залишається показник 16 передач за гру у виконанні Вікторії Огій в матчі Вінницьких Блискавок проти МСДЮСШОР-Блискавки. 14 передач зробила Ксенія Афанасьєва в матчі Інваспорт-СДЮСШОР-5 проти СумДУ-КДЮСШ-1-Збірна Полтавської області, а третій результат з 13 передачами у Вероніки Космач в матчі Франківськ-Прикарпаття проти Вінницьких Блискавок.

ФБУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *