“Ураган” зіграє проти новачка Екстра-ліги “Черкасиобленерго” (+ LIVE)

Футзал

У суботу, 14-го січня, франківський “Ураган” вдома зіграє матч 5-го туру ІІ етапу Vbet Екстра-Ліги проти “Черкасиобленерго”. Матч відбудеться БЕЗ ГЛЯДАЧІВ і розпочнеться о 13:00.

Суботнім протистоянням “Ураган” розпочне третю за ліком сторінку “енергетичних” дербі у власній історії. Так, саме третю, адже окрім всім відомого і найбільш принципового протистояння проти львівської “Енергії”, не варто забувати і ще одних “енергетиків” – чернігівську “Енергію”. Щоправда, команда з Сіверщини проіснувала скромних чотири сезони на початку “нульових”, втім, залишила свій відбиток в історії “драконів”. Саме у ворота чернігівських “енергетиків” “Ураган” забив свій перший м’яч в історії і зробив це нинішній президент клубу Василь Костюк.

“Черкасиобленерго”, окрім статусу новачка Vbet Екстра-Ліги, є чи не наймолодшим клубом нинішнього сезону, адже офіційним роком заснування команди є 2019-й. За три (!) сезони команда зуміла пройти шлях від чемпіонату Черкащини до елітного дивізіону українського футзалу. Ще б пак, адже у сезонах 2019/20 та 2020/21 “енергетики” здобували звання чемпіонів краю, а минулого року дебютували серед команд Першої ліги, де були одним з фаворитів групи “Схід” і лише повномасштабне вторгнення росії завадило команді показати себе у всій красі.

Не можемо оминути увагою найбільш знайому франківським вболівальникам фігуру у складі “Черкасиобленерго”. Це нинішній наставник команди Сергій Гупаленко. Сергій Станіславович трохи більше десяти років тому привів “Ураган” до першого в історії чемпіонства, а вже завтра вперше виступить у ролі керманича суперника “драконів”. 

Поєдинок у зв’язку з обмеженнями військового стану ВІДБУДЕТЬСЯ БЕЗ ГЛЯДАЧІВ і його можна буде переглянути у прямому ефірі на YouTube-каналі Асоціації футзалу України. Початок прямого ефіру о 13:00.

“Ураган” Івано-Франківськ – “Черкасиобленерго” Черкаси
14 січня. Vbet Екстра-Ліга, ІІ етап, 5 тур – 13:00
Арбітри:
 Олена Хомич (Луцьк), Андрій Кузьмін (Львів), Тарас Дем’янчук (Івано-Франківськ)
Хронометрист: Петро Липецький (Івано-Франківськ)
Спостерігач арбітражу: Роман Матвіюк (Луцьк)
Делегат: Ігор Овчар (Івано-Франківськ)

Пряма трансляція:

Пресслужба НФК “Ураган”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *