Букмекерські контори Польщі для гравців з України

Інші

Які букмекерські контори Польщі приймають українських гравців на це час. Короткий огляд наступних БК – Unibet, Betexen, BetFlip.

Найкращі букмекерські контори Польщі для користувачів з України

Україна та Польща держави дуже пов’язані між собою. Як відомо, у Польщі перебуває величезна кількість українців. Серед них є й ті, хто бажають робити ставки на спорт. Тому у багатьох виникає питання, які букмекерські контори Польщі приймають гравців з України. Розглянемо найпопулярніші БК Польщі доступні для українських беттерів.

Unibet

Букмекерська контора Unibet є однією з найстаріших контор Польщі, тому що працює з 1997 року. Букмекер надає свої послуги не тільки в Польщі, але й у цілій низці інших країн, інтерфейс сайту перекладено більш ніж 10 мовами, серед яких: англійська, італійська, литовська, португальська, шведська, французька та багато інших.

Мінімальний депозит у Unibet складає 5 євро, а розмір мінімальної ставки – 0,1 євро. Букмекер може запропонувати своїм клієнтам дуже широку лінію з можливістю робити ставки більш ніж на 20 різних видів спорту. Середнє значення маржі для прематчу 7-8%, для лайву цей показник становить 10-11%.

У букмекерської контори Unibet є мобільна версія сайту та мобільний додаток, які підтримують практично всі ті ж функціональні можливості що і десктопна версія сайту. Зв’язатися зі службою технічної підтримки БК можна за допомогою онлайн чату або електронною поштою info@unibetsupport.com.

Betexen

Betexen почала працювати в 2018 році, за 4 роки вона зуміла досягти чималої популярності в Польщі. Контора має ліцензію Кюрасао що дозволяє їй надавати свої послуги легально. Мінімальна сума депозиту у цій БК 10 євро, а мінімальний розмір ставки 0,5 євро. Відкрити рахунок тут можна в євро, доларах, польських злотих, турецьких лірах та деяких інших валютах.

БК Betexen має непогану лінію, тут можна укладати парі на більш ніж 25 видів спорту. Особливо широка лінія для футболу, дещо поступається йому лінія для тенісу, боксу, баскетболу. Офіційний сайт перекладено наступними мовами англійською, німецькою, турецькою, іспанською та іншими. У сайту є мобільна версія, що дозволяє, без проблем, укладати парі зі смартфона.

При появі будь-яких питань користувачі букмекерської контори можуть звернутися до служби технічної підтримки на електронну адресу info@betexen.com або зателефонувавши за номером телефону +90(533)8476779. Також є можливість написати у онлайн чат.

BetFlip

Кажучи про букмекерські контори Польщі слід сказати й про BetFlip. Букмекерська контора BetFlip має певну популярність у Польщі. Вона дозволяє відкривати рахунок не тільки в євро, а й у біткоїнах. Тому тим, хто любить робити ставки в біткоїнах, цей букмекер може бути дуже цікавим. Користувачами BetFlip є не лише гравці з Польщі, але й беттори з багатьох інших країн. Тому сайт перекладено великою кількістю мов, серед яких: англійська, французька, польська, німецька, турецька, іспанська та інші.

Мінімальний депозит у БК BetFlip складає 1 євро, а розмір мінімальної ставки 0,01 євро. У офіційного сайту є мобільна версія, тому тут можна робити ставки зі смартфонів та планшетів. Зв’язатися зі службою технічної підтримки можна за допомогою електронної пошти support@betflip.io або написавши в онлайн чат.

Сподіваємося тепер у вас не буде виникати питань які букмекерські контори Польщі приймають українських гравців і ви зможете робити ставки на спорт у польських букмекерських конторах.

Читайте також: https://vsim.ua/Groshi/populyarne-onlayn-kazino-v-ukrayini-poker-match-oglyad-na-poslugi-port-11752290.html

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *