“Дракони” відкриють третій етап чемпіонату (LIVE)

Футзал

У суботу, 21-го січня, франківський “Ураган” в гостях зіграє матч 1-го туру ІІІ етапу Vbet Екстра-Ліги проти львівського клубу “in.IT”. Матч відбудеться БЕЗ ГЛЯДАЧІВ і розпочнеться о 16:00.

Суботнім протистоянням “дракони” та “айтівці” відкриють ІІІ етап Vbet Екстра-ліги, протягом якого суперники зіграють третє коло у своїх групах. Цьогоріч суботні суперники вже двічі зустрічались між собою і в двох поєдинках сильнішими були франківці. Спочатку у Львові завдяки дублям Микитюка та Шведа, а також голу Терентьєва впевнено перемогли 5:0, а згодом в домашній грі без участі збірників дотиснули львів’ян – 2:1. Тоді влучними ударами відзначались Моспан та Дичук.

“in.IT” у порівнянні з останнім поєдинками проти “Урагану” дещо оновив свій склад. По ходу сезону команду залишили шестеро футзалістів, серед яких варто відзначити наддосвдічених Віталія Танського та Юрія Когута, в активі яких не один сезон в елітному дивізіоні у складі львівських грандів футзалу. Втім, у зимове трансферне вікно “айтівці” також і підсилились, зробивши ставку на молодь. Ряди команди поповнили ексграець дублю “Урагану” Станіслав Лейб’юк, що останнім часом виступав у чемпіонаті області, а також Владислав Константінов, останнім клубом якого був “КІВС-Енергія-2”.

Поєдинок у зв’язку з обмеженнями військового стану ВІДБУДЕТЬСЯ БЕЗ ГЛЯДАЧІВ і його можна буде переглянути у прямому ефірі на YouTube-каналі Асоціації футзалу України. Початок прямого ефіру о 16:00.

“in.IT” Львів – “Ураган” Івано-Франківськ
21 січня. Vbet Екстра-Ліга, ІІІ етап, 1 тур – 16:00
Арбітри:
 Євген Диннік (Одеса), Орест Дуцяк (Дрогобич), Андрій Кузьмін (Львів)
Хронометрист: Максим Проць (Дрогобич) 
Спостерігач арбітражу: Сергій Дребужан (Мукачево) 
Делегат: Олена Верещинська (Львів)

Пряма трансляція:

Пресслужба НФК “Ураган”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *