У ФА Прикарпаття тестували потенційних новачків

Футбол

Вчора, 11 лютого, на базі СК Академії НФК «Ураган», тренери ФА Прикарпаття протестували юнаків 2007-2004 р. н. Бажання стати частинкою «зелено-жовтих» виявили понад 50 хлопців.

Спершу тест-гру провели юнаки 2006-2007 р. н. Учасники відбору зіграли проти вихованців ФА Прикарпаття U-17.

«Напередодні ми провели відбір для хлопців цієї вікової категорії. Кращих, за результатами тестувань, ми запросили на тест-гру. Сьогодні вони мали змогу показати свої футбольні навички безпосередньо на полі. З 17 учасників ми виокремили для себе четверо-п’ятеро хлопців, які відповідають нашим вимогам»,- зазначив тренер ФА Прикарпаття U-17 Богдан Шпирка.

Після цього наставники Академії Прикарпаття протестували юнаків 2005-2006 р.н. Учасники відбору виконали вправу на визначення їх швидкості, а також здійснили пробу потужності – стрибок з місця у довжину. Далі гравці на перегляді провели тест-гру проти команди ФА Прикарпаття U-19.

«Гравці, які приїхали до нас на перегляд презентували свої вміння на фоні нашої команди в двосторонній грі, перед якою пройшли стандартні тестування, які дають нам відповідну інформацію. Відібрали декілька гравців, яких долучимо до тренувального процесу»,- розповів тренер ФА Прикарпаття U-19 Володимир Салій.

ФА Прикарпаття

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *