Прикарпатські команди успішно виступили на турнірах “Львівський лицар”

Футбол

Минулого тижня відбулись турніри “Львівський Лицар” у трьох вікових категоріях.

З 9 по 10 лютого на базі Академії ФК “Рух” у Винниках відбувся традиційний турнір з міні-футболу “Львівський Лицар” серед команд 2009 р. н. Всього на старт змагань вийшло 10 команд, серед яких і двоє команд з Івано-Франківщини – ДЮСШ “Сокіл” з Долини та ДЮФК “Ігровець”. За підсумком ждводенних баталій калушани пробились до Ліги чемпіонів турніру, де посіли другу позицію, пропустивши вперед лише СФК “Янів” зі Львівщини. Найкращем гравцем турніру визнали футболіста команди Олександра Тараса.

10-го лютого на тому ж майданчику змагались команди 2014 р. н. В цій віковій категорії вихованці СДЮСШОР “Прикарпаття” зіграли у Лізі Європи, де фінішували на другій (“Прикарпаття-1”) та п’ятій (“Прикарпаття-2”) сходинках.

Одним з найбільш масових турнірів стали змагання у віковій категорії 2011 р. н. Загалом в турнірі зіграли 15 команд з семи областей – Івано-Франківської, Львівської, Житомирської, Чернівецької, Чернігівської, Волинської та Полтавської областей. Івано-Франківщину на турнірі представляли три команди юнаків – ДЮФК “Ігровець” (Калуш) та дві команди ДЮСШ “Сокіл” з Долини.

За підсумком групового етапу калушани пробились до Ліги чемпіонів турніру, де в підсумку посіли другу сходинку серед шести учасників змагань. Натомість юні долиняни змагались у Лізі Європи, де фінішували на третій та четвертій сходинках відповідно.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *