“Агрон ОТГ” – “Ураган”: анонс матчу 4-го туру (+ LIVE)

Футбол

Черніївський “Ураган” у 4-му турі чемпіонату України серед аматорів в гостях зустрінеться з “Агрон ОТГ” з Тернопільщини. Початок матчу о 17:00.

Команда Михайла Ткачука спробує продовжити свою переможну серію в чемпіонаті, адже, нагадаємо, наразі в активі черніївців дві поспіль перемоги над чернівецьким УСК “Довбуш” (2:0) та сарненським “Маяком” (1:0). Виконати це завдання гравцям “Урагану” буде ой як не просто, адже “Агрон” до звітного матчу підходить у піднесеному настрої – цього тижня команда з Великих Гаїв здобула Кубок області, у фіналі в серії пенальті здолавши теребовлянську “Ниву”.

Щодо гравецького ансамблю, то кістяк “Агрону” складають досвідчені футболісти, які за своїми плечима мають не один сезон в когорті професіональних команд. Зокрема, мова йде про Ігоря Кохмана та Романа Андрієшина (“Нива” Тернопіль), Володимира Пришнівського (“Скала” Стрий) та Петра Сокола (“Волинь”, “Нива”, “Агробізнес”). Одразі відзначимо і першу відзаявку у складі черніївців – команду залишив нападник Богдан Денега, який відтепер гратиме у складі калуської “Гарди”.

“Агрон ОТГ” – “Ураган” Черніїв
29 серпня.
Чемпіонат України серед аматорів, група А, 4 тур. с. Великі Гаї, – 17:00
Арбітр: Шекель Д. В. (Рівне)
Асистенти арбітра: Райлян І. В. (Чернівецька обл.), Звержинська М. А. (Чернівецька обл.)
Резервний арбітр: Трач В. Б. (Тернопільська обл.)
Спостерігач арбітражу: Маковій В. Д. (Чернівці)

Пряма трансляція матчу:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *