Історичний рейтинг БК «Говерла»: Старцев обійшов Зіммермана, Макс Тимофійчук – у ТОП-20

Баскетбол ТОП

У Івано-Франківську відбувся черговий матчі в рамках чоловічої баскетбольної Суперліги між «Говерлою» та одеською «БІПою».

Пресслужба БК «Прикарпаття-Говерла-КФВ» продовжує підрахунок матчів та очок в історичному рейтингу всіх часів клубу. Що змінилося?

МАТЧІ

Максим Тимофійчук таки увійшов до ТОП-20 гвардійців «Говерли». На його рахунку тепер стільки зіграних матчів, скільки у форварда Павла Ревзіна – по 108. Наступна ціль Макса – Володимир Орленко та Данте Свонсон, які мають 108 поєдинків.

Дует форвардів Водолазський-Чугунов зрівнявся за кількістю проведених матчів – по 19 – із парою розігруючих Буренко-МакНайт.

ОЧКИ

Капітан «Говерли» Сергій Старцев, здобувши 14 очок у грі з «БІПОЮ», обійшов у історичному рейтингу бомбардирів «Говерли» Дерріка Зіммермана (652 очки). Тепер на рахунку Старцева – 658 очок. Щоправда, щоб досягти цієї позначки Сергію знадобилося 59 матчів, а американцю – 62.

Окрім того, форвард Артем Водолазський довів кількість своїх очок за «Говерлу» до 222, обійшовши у таблиці Дмитра Журавльова (214) та Анатолія Челована (211). Натомість форвард Ілля Чугунов (166 очок) відтепер вище ніж Анатолій Дубнюк (165) та партнер по нинішньому складу Артем Музиченко (159).

Матеріал підготував Андрій Менів в рамках циклу статистичних та історичних даних до 20-річчя баскетбольного клубу «Говерла».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *