“Ураганівець” Даниїл Абакшин двічі забив збірній Польщі

Футзал

Збірна України в гостях провела спаринг проти збірної Польщі.

 Підопічні Олександра Косенка першими відкрили рахунок на 15-й хвилині – відзначився Даниїл Абакшин. Перша 20-хвилинка завершилася за мінімальної переваги «синьо-жовтих», а вже у другому таймі українським футзалістам вдалося ще тричі засмутити польських вболівальників. Ще одним голом відзначився Абакшин, а також дубль на свій рахунок записав Євген Сірий. Щоправда, поляки теж не пішли з майданчику без голу та забили за 30 секунд до фінальної сирени. У підсумку – перемога збірної України з рахунком 4:1.

Польща – Україна – 1:4 (0:1)

Голи: Маджяг (40) – Абакшин (15, 39), Сірий (29, 36)

Україна: Савенко, Сухов – Чернявський, Корсун, Шотурма, Зварич – Радевич, Малишко, Мельник, Лебідь, Микитюк, Сірий, Абакшин, Фаренюк.

Попередження: Кубік, Канєвскі – Сірий, Фаренюк, Радевич.

Нагадаємо, що 8 березня збірна України зіграє заключний матч у рамках Основного раунду Європейської кваліфікації чемпіонату світу – 2024 проти збірної Нідерландів. Враховуючи те, що «помаранчеві» зіграли внічию зі збірною Косова (3:3), збірна України офіційно посіла перше місце у групі 11, і матч проти нідерландської команди фактично перетворився на формальність.

5х5

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *