“Легіон” розпочинає серію плей-офф у Кременчуці (+ LIVE)

Зимові Хокей

Сьогодні, 13 березня, на кременчуцькій арені «Айсберг» відбудеться перше протистояння між «Кременчуком» та «Легіоном» з Калуша.

Протистояння першої та четвертої команд за підсумками регулярного чемпіонату. «Кременчук» чудово пройшов післяноворічний відрізок ігор і з третього місця на фініші сезону увірвався в авангард таблиці, отримавши тим самим перевагу свого льоду на всіх етапах плей-оф.

Чи зможе дебютант вищої ліги – «Легіон» кинути виклик записному фавориту? Відповідь на це питання багато в чому дасть «глибина» складу калушан. Коли у команди Альберта Шафікова всі здорові й у строю, «Легіон» здатний здивувати. Двічі у шести матчах регулярки команда з Франківщини вже шокувала кременчужан перемогами та ще одного разу зіграла внічию у основний час. Наразі у «Легіона» залишаються в лазареті два гравці, але повернулися до складу після травм та хвороб лідери: капітан Віктор Захаров та найкращий бомбардир команди Руслан Ромащенко, які вміють зробити результат. Отже градус інтриги піднімається…

Чемпіонат України. 1/2 фіналу. Матч №1
18:00
ХК «Кременчук» – «Легіон» Калуш
Трансляція: Спорт 1 | YouTube-канал ФХУ

Пряма трансляція:

ФХУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *