Гол Мар’яни Іванишин допоміг “Колосу” перемогти “Динамо” (+ відео)

Футбол

У дербі Київщини сильнішими виявились гравчині “Колоса”.

Ковалівчанки з перших хвилин дали зрозуміти своєму супернику, що сьогодні розраховувати на очки їм не варто. Високий пресинг та контроль м’яча, все це планомірно тиснуло на киянок і врешті вони таки пропустили гол.

Навіс з флангу від Соломії Куп’як, на виході помилилась колишній голкіпер “Колосу” Ірина Славич і Мар’яна Іванишин забиває вже у порожні ворота – 1:0.

Про повне домінування ковалівських футболісток у першому таймі говорить і той факт, що наш воротар Ірина Саніна так жодного разу і не вступила в гру, окрім тих епізодів, коли її підключали до розіграшу м’яча власні захисниці.

У другому таймі малюнок гри особливо не змінився, щоправда “Колосу” ніяк не вдавалось забити другий гол аби заспокоїти гру. Врешті, Ковалівка ледь не нарвались на неприємності в самому кінці матчу. Лише ціною червоної картки Соломія Куп’як зупинила прорив нападниці “Динамо”, яка вибігала вже сам на сам із Саніною. 

Цей небезпечний штрафний закінчився невлучним ударом по воротах, а “Колос” у підсумку довів цю гру до логічного завершення.    

“Колос” (Ковалівка) – “Динамо” (Київ) 1:0
Гол: Іванишин, 29

“Колос”: 31.Саніна-к, 33.Давиденко, 16.Вороніна, 14.Куп’як, 3.Н.Ковальчук, 35.Китаєва, 21.Амбруш, 13.Панцулая, 7.Майбородіна, 10.Іванишин, 11.Сербук (19.Червінська, 49, 17.Січкаренко, 90+3).

“Динамо”: 1.Славич-к, 20.Бондаренко, 9.Шевцова, 16.Горулько, 22.Прокопенко, 13.Словак (27.Стрельцова, 67), 10.Кукса, 28.Головко, 33.Сікорська, 17.Мироненко, 18.Дружченко (19.Кравець, 86).  

ФК “Колос”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *