ФА Прикарпаття U-14 – срібний призер Кубка Перемоги-2023

Футбол

Впродовж чотирьох днів, з 10 до 13 березня, гравці ФА Прикарпаття 2009 р.н. брали участь у турнірі «Кубок Перемоги 2023».

У перший ігровий день турніру гравці ФА Прикарпаття U-14 провели два матчі. У грі проти «Лівого Берега» «зелено-жовті» здобули перемогу з рахунком 1:0. А у поєдинку з командою «Ліцей-Вікторія» франківці розписали безгольову мирову.

Наступного дня вихованці Тараса Овчара зіграли проти ДЮСШ «Рух-2» (Львів). У результаті франківці здобули перемогу з рахунком 1:0. Ще одним суперником «зелено-жовтих» стали гравці ФК «Львів-2». Цей поєдинок завершився безгольовою нічиєю.

Уже в заключний день турніру гравці ФА Прикарпаття у фіналі зіграли проти ФК «Львів». Матч завершився поразкою франківців. На табло 0:4. За результатами турніру вихованці Тараса Овчара посіли 2 місце.

«Протягом чотирьох днів ми повели ігри з хорошими суперниками. У фіналі ми поборолись за «золото» з командою Еліт-Ліги ФК «Львів». Звичайно, що результат не такий якби хотілось, але хлопці ростуть і навчаються на фоні хороших суперників. Хочу виділити нашого воротаря, який у перших 4 іграх не пропустив жодного гола. Загалом ми працюємо і нам є куди рости. Впевнений, що від цього турніру хлопці взяли багато позитиву і він пішов їм на користь. Дуже дякую своїм вихованцям, вони всі молодці»,- прокоментував участь у турнірі Тарас Овчар.

ФА Прикарпаття

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *