“Ураган” вдома розібрався з “Рятувальником” (+ ВІДЕО)

Футзал

Перемога “драконів” в домашній грі.

У заключному домашньому матчі перед плей-офф “Ураган” вдома помірявся силами з роменським “Рятувальником”. З перших хвилин “дракони” взяли ініціативу до своїх і ніг  і вже на 40-ій секунді зуміли відкрити лік голам. Фаренюк після передачі Шотурми елегантно підправив “круглого” точно в ціль – 1:0. Непогані нагоди для взяття воріт в дебюті матчу втратили Микитюк, що двічі пробив повз рамку та Абакшин, удар якого потягнув Сітнер. А от гості були менш марнотратними – Виставной з дальної відстані вразив дев’ятку воріт Левандівського (1:1). “Дракони” відповіли випадами Шотурми і Корсуна, та знов голкіпер роменчан був на висоті. Все ж на 7-ій хвилині господарі таки досягли свого. При чому досягли двічі – Микола Грицина реалізував швидку контратаку, а Абакшин забивав вже у порожні ворота після сольного проходу (3:1). На екваторі матчу Фаренюк не за правилами зупинив Дрогу у власному карному – вирок з шести метрів впевнено реалізував Гайван, що скоротив відставання до мінімального (3:2). Все ж останнє слово у багатому на голи першому таймі було за франківцями. Це Корсун увігнав “круглого” у дев’ятку воріт роменчан – 4:2.

Після перерви суперники й не думали зупинятись і протягом стартових двох хвилин відзначились тричі (!). Швед як по нотах завершив комбінацію “драконів”, Гайван реалізував вихід два в три на ворота “Урагану”, а Микола Грицина пробив “поміж вух” голкіперу після чудового сольного проходу – 6:3. Далі на перший план в обох команд вийшли воротарська майстерність голкіперів, тож як в Левандівського, так і в Сіріцького, що з’явився після відпочинку, роботи було доволі багато. Все ж ще один м’яч вболівальники біля екранів своїх гаджетів таки побачили. Терентьєв чудово здовив м’яч з лету після розіграшу кутового – 7:3, “Ураган” вдома здобув впевнену перемогу.

Таким чином, “дракони” вийшли на проміжну першу сходинку у групі “Захід”, оскільки найближчий переслідувач львівська “Енергія” свій поєдинок звітного туру проведе у неділю, 26-го березня. 

“Ураган” Івано-Франківськ – “Рятувальник” Ромни – 7:3 (4:2)
Голи: 
Фаренюк (1), Мик. Грицина (7, 22), Абакшин (7), Корсун (14), Швед (21), Терентьєв (38) – Виставной (4), Гайван (10, пен, 21)
“Ураган”: Левандівський (в) – Корсун, Швед, Фаренюк, Шотурма – Микитюк (к), Абакшин, Моспан, Мик. Грицина – Терентьєв, Ткачук, Дичук – Савенко (в), Хомяк (в). Головний тренер: Максим Павленко.
“Рятувальник”: Сітнер (Сіріцький, 21) – Дрога, Гайван, Кончаков, Курило – Виставной, Прокопочук, Радченко, Бараннік (к), Козуб, Завгородній, Колеснік, Афонін. Головний тренер: Ігор Салівон.

Відеоогляд матчу:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *