Франківці зустріли полеглого захисника Віталія Мерінова

Бокс

У неділю, 2 квітня, близько 11 години в Івано-Франківськ прибув траурний кортеж з тілом Віталія Мерінова – ексдепутата міськради, члена виконкому, громадського активіста, чотириразового чемпіона світу з кікбоксингу та воїна, який помер у госпіталі від отриманих на фронті поранень.

Люди масово виходили на дорогу, ставали на коліна, зустрічаючи загиблого, пише Галка.

Шану захиснику віддали й біля рідного йому боксерського клубу “СПЗ” на Незалежності. Для Віталія це була друга домівка. Саме там він тренував молодь, яка прославляла Франківськ та Україну на спортивних майданчиках.

Сотні франківців, а також вихованці та товариші Віталія прийшли туди, щоб на колінах помолитися за душу полеглого воїна.

Опісля кортеж з тілом вирушив в Будинок смутку на Ребета, де о 18 годині пройде парастас за загиблим. У понеділок, 3 квітня, звідти вирушить хода вшанування. Чин похорону відбудеться також у понеділок о 12 годині в храмі Царя Христа на Майзлях.

ФОТО, ВІДЕО

Віталій Мерінов – чотириразовий чемпіон світу з кікбоксингу, чемпіон України з універсального бою, майстер спорту з боксу. Був членом виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради, депутатом міськради минулого скликання.

У перший день повномасштабного вторгнення Мерінов пішов захищати Україну. Зазнав поранення в ногу, а після одужання повернувся на фронт. У Віталія залишились дружина та дворічна донька.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *