Прикарпатські команди успішно виступили у Фіналі чемпіонату ВФСТ “Колос”

Футзал

З 6 по 9 квітня у Городенці пройшов чемпіонат ГО ВФСТ «Колос» з футзалу серед юнаків 2008-2009 та 2010-2011 р.н.

Прикарпаття на всеукраїнських колосівських змаганнях у молодшій віковій групі представляли господарі турніру – КЗ «Городенківська ДЮСШ» (тренер Юрій Гавриш). У турнірі серед старших спортсменів (2008-2009 р.н.) спортивну честь Івано- Франківщини захищали футзалісти ФК «Моноліт» Матеївецької територіальної громади. Обидва наші представники виступили вельми успішно.

На груповому етапі городенківці перемогли всіх своїх опонентів: КЗ «Городенківська ДЮСШ» – Катеринопільська ДЮСШ (Черкаська обл) – 4:1; КЗ «Городенківська ДЮСШ» – Миколаївська ТГ (Львіівська обл) – 4:2; КЗ «Городенківська ДЮСШ» – Липовецька ТГ (Вінницька обл) – 4:0. У півфіналі наша команда впевнено здолала полтавчан – ФК «Лідер» з міста Кобеляки з рахунком 5:1. У вирішальному матчі за чемпіонство юні фузалісти з Городенки вдруге перемогли представників Вінничини. На цей раз ще більш переконливо – 5:0! Окрім першого місця наша команда має ще й індивідуальну нагороду: кращим бомбардиром турніру став Михайло Максим’юк.

Свій турнірний марафон ФК «Моноліт» (Матеївецька ТГ) розпочав невдало, зазнавши поразок у стартових двох іграх від представників Чернігівщини та Черкащини. Хоча, заради справедливості варто відзначити, що в перший ігровий день наставник матеївчан Орест Дмитерко не міг розраховувати на декілька своїх провідних виконавців, які були відсутні з поважних причин. Невтішний старт для нас, вдалось ефектно і ефективно виправити вже в наступній грі: «Моноліт» (Матеївецька ТГ) – Козятинська ТГ (Вінницька обл) – 4:3. Далі, відчувши смак перемоги, матеївчани в цікавому і напруженому протистоянні перемогли з рахунком 3:2 лідерів турнірної таблиці – представників Львівщини (Рудківська ТГ, Самбірський р-н.). Щоб претендувати на нагороди турніру, матеївецьким козакам обов’яково потрібно було перемагати в останній грі своїх ровесників з Житомирщини. І вони це зробили переконливо і видовищно: ФК «Моноліт» – СК «Титан» (ДЮСШ Радомишльської ТГ) – 8:1! Ця перемога дозволила нашій команді посісти підсумкове почесне друге місце.

Підсумкове становище команд:
2008-2009 р. н.:

1. Рудківська ТГ (Львівська обл.)
2. ФК Моноліт (Матеївецька ТГ, Івано-Франківська обл.)
3. ДЮСШ Бахмацькогї ТГ (Чернігівська обл.)
4. Юність (Городище, Черкаська обл.)
5. Козятинська МТГ (Вінницька обл.)
6. СК Титан (Радомишльська ТГ, Житомирська обл.)

2010-20011 р. н.:
1. Городенківська ДЮСШ (Івано-Франківська обл.)
2. Липовецька ТГ (Вінницька обл.)
3. ДЮСФШ Ніжин (Чернігівська обл.)
4. Лідер (Кобеляки, Полтавська обл.)
5. Миколаївська ТГ (Львівська обл.)
6. ДЮСШ Катеринопіль (Черкаська обл.)
7. Нечаянська ТГ (Миколаївська обл.)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *