Наскільки серйозна конкуренція у гральному бізнесі в Україні

Інші

Як тільки на законодавчому рівні було закріплено основні засади ведення азартної діяльності, почалося по-справжньому серйозне суперництво між казино, залами з ігровими автоматами тощо. Введення санкцій гральний бізнес з одного боку мотивувало бренди сплачувати податки, детальніше про це на ресурсі https://focus.ua/uk/ukraine/555503-stalo-vidomo-yaka-kompaniya-zaplatila-polovinu-vsih-podatkiv-z-gralnogo-biznesu-za-2022-rik-zmi, а з іншого боку – спровокувало інтерес до протизаконних схем та недобросовісної конкуренції. Поки одні почали працювати заради перемоги країни, інші обрали другий шлях, а саме – обливання суперників брудом в Інтернеті.

Методи боротьби з конкурентами

У кризовий час вести бізнес складно, зате є можливість чітко зрозуміти, хто зацікавлений в ситуативному успіху, а кому важливо налагодити успішний соціально відповідальний бізнес. Щоб бути найкращими, компанії можуть:

  • створювати унікальні пропозиції;
  • модернізувати цифрові продукти;
  • підвищувати рівень сервісу;
  • проводити акції та робити спеціальні пропозиції;
  • використовувати маркетинг у соціальних мережах;
  • демонструвати вади (справжні чи вигадані) конкурентів;
  • шукати варіанти незаконної мінімізації податкових відрахувань;
  • покращувати організацію бізнес-процесів.

Кожен представник гемблінг-індустрії сам вирішує, що робити збільшення прибутковості. Тут все залежить від позиції керівництва та цілей ведення бізнесу. Якщо найголовніше отримати швидкий прибуток, то фірма, швидше за все, вдасться до «чорних» методів, а бренди, орієнтовані на довгострокову діяльність, планомірно вкладатимуть кошти та час у формування позитивного іміджу та завоювання довіри клієнтів.

Чому бренд PIN-UP Україна регулярно зазнає інформаційних атак?

Кожна компанія після повномасштабного вторгнення мала вирішити, чи продовжувати працювати і як саме. Війна PIN-UP зробила набагато сильнішою в плані організації діяльності і впливу на українську гемблінг-індустрію. Зростання інтересу користувачів до цієї платформи закономірним чином призвело до збільшення доходу, що логічно позначилося на податкових відрахуваннях і веденні благодійної діяльності.

За минулий рік бренд допоміг країні сумарно на 327 млн. гривень, незважаючи на кризові явища, а вже у 2023 р. зробив податкові відрахування становлять 304,8 млн. гривень. Компанія має власний фонд PIN-UP Foundation, який підтримує людей, які постраждали від війни, а також медичні установи в різних регіонах. Серед здобутків компанії за останній рік можна відзначити проведення благодійного спортивного матчу в Одесі, організацію відпочинку в Італії для дітей з Київської області, закупівлю продуктів для переселенців та мешканців прифронтових територій.

На відміну від цього бренду, інші компанії на ринку не надто активно вкладають гроші у благодійні проекти. Більше того, багато хто займається приховуванням доходів і за допомогою сумнівних банків обманює державу. При цьому легко платять за публікацію неперевіреної інформації про Пін Ап. За останні кілька місяців у Мережі періодично виникають фейкові повідомлення про накладені на бренд санкції, хоча це не так. На сайті Президента України є чіткий перелік фірм, які потрапили під санкції, та PIN-UP у ньому немає.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *