Франківські таеквондисти вдало виступили на чемпіонаті Європи в Італії

Бойові мистецтва ТОП

Синьо-жовтий стяг замайорів на міжнародному п’ядесталі.

Вихованка філії ГО «Федерація Таеквон-до І.Т.Ф України в Івано-Франківській області Ткачук Карина провела неймовірні поєдинки. З великим розривом в балах виграла у спортсменки з Греції, отримала перемогу над естонкою та вийшла у фінал з найкращим результатом у своїй групі. Фінал відбувся за участь двох представниць України та був надзвичайно напруженим. В основному часі була нічія. В третьому раунді Карина з перевагою 4:0 завоювала золото та стала дворазовою Чемпіонкою Європи з Таеквон-до І.Т.Ф. в катигорії юніорки 16-17 років, до -46кг.

Токарева Дзвенислава отримала золото і стала дворазовою Чемпіонкою Європи у спарингу катигорія жінки 35-44, до 51кг та здобула бронзу програмі туль.

Дебютною поїздкою була для Пацагана Андрія у віковій категорії 11-13 років, понад 60кг. Він провів чудовий поєдинок. Поступився латвійцю, який став першим у даній катигорії.

В загальному підсумку національна збірна України завоювала друге загальнокомандне місце серед 31 країни.

Дана поїздка відбулася за підтримки міського голови Руслана Романовича Марцінківа, меценатів Прикарпатський Торговий Дім та АТ”Івано-Франківськгаз”.

Голова філії Токарева Дзвенислава висловлює щиру подяку в реалізації виїзду на змагання всім причетним і низький уклін нашим захисникам. Кожен тримає свій фронт. Слава Україні та її захисникам!

Департамент молодіжної політики та спорту

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *