Наші профі. Закордон: Христина Перевізник відзначилась дублем в плей-офф турецької Суперліги

Футбол

“Бешикташ” Христина Перевізник успішно стартував у плей-офф турецької Суперліги, “Дебрецен” Олександра Романчука продовжує боротьбу за медалі чемпіонату Угорщини, а “Етнікос” Ігоря Худоб’яка за крок до підвищення у класі – про це і не тільки в огляді “Наші профі. Закордон”.

Чемпіонат Угорщини. 28 тур
ФК “Залаегерсег” – ФК “Дебрецен” – 0:2
Олександр Романчук (Д
) відіграв весь матч.

“Дебрецен” продовжує боротьбу за медалі чемпіонату Угорщини. В черговому турі змагань “містяни” з Олександром Романчуком у складі розібрались з “Залаегерсегом” – 2:0. За підсумком туру “локі” ділять четверту-п’яту позицію разом з “Академією Пушкаша” – в обох колективів по 43 залікові пункти.

Чемпіонат Словаччини. Група “Вибування”. 6 тур
ФК “Скалиця” – “ВіОн” (Злате-Моравце) – 0:1
Назарій Гаврилюк (
В) залишився на лаві для запасних.

“ВіОн” Назарія Гаврилюка вперше за останніх п’ять матчів зумів перемогти. У поєдинку за “шість очок” “ВіОн” без участі нашого земляка обіграв сусіда по турнірній таблиці “Скалицю” – 1:0. Завдяки гостьовій перемозі клуб зі Злате-Моравце наблизився до “Скалиці” на відстань одного пункту і продовжує боротьбу за збереження прописки в елітному дивізіоні.

Жінки. Чемпіонат Туреччини. 1/8 фіналу. Перший матч
“Антальяспор 1207” (Анталья) – “Бешикташ” (Стамбул) – 0:4
Христина Перевізник (Б)
 відіграла весь матч і на 71-ій та 77-ій хвилинах відзначилась голами.

Етап плей-офф стартував у жіночому чемпіонаті Туреччини. У першому матчі 1/8 фіналу “Бешикташ” Христини Перевізник розгромив “Антальяспор 1207” – 4:0. Дубль у складі переможниць в активі нашої нападниці. Матч-відповідь у цій парі відбудеться у суботу, 29-го квітня.

Чемпіонат Кіпру. ІІ дивізіон. Турнір 1-8 місця13 тур
“Ахіронас Онісілос” (Сотіра) – “Етнікос” (Ахна) – 0:4
Ігор Худоб’як (Е) відіграв весь матч.

За крок до підвищення у класі знаходиться “Етнікос” Ігор Худоб’яка. У передостанньому турі фінального етапу клуб з Ахни розгромив “Ахіронас Онісілос” – 4:0. “Худік” відіграв всі 90 хвилин, а “Етнікос” за підсумком туру йде на третій позиції ІІ дивізіону.

Жінки. Чемпіонат Франції. Ліга 2. 19 тур
ФК “Ґренобль” – “Клермон Фут 63” (Клермон-Ферран) – 4:0
Катерина Боклач (Ґ)
 відіграла весь матч.

На “нуль” в 19-му турі Ліги 2 відіграла голкіперка Катерина Боклач. У грі проти “Клермона” Катерина відіграла всі 90 хвилин і залишила свої ворота недоторканними. Домашня перемога дозволила “містянкам” закріпитись на сьомій сходинці змагань.

Жінки. Чемпіонат Польщі. І ліга. 18 тур
“Маркус” (Ґдиня) – “Рекорд” (Бєльсько-Бяла) – 1:2
Марина Погрібняк (М) вийшла у стартовому складі і була замінена на 82-ій хвилині.

“Маркус” Марини Погрібняк у звітному турі Першої ліги Польщі поступився одному з лідерів змагань “Рекорду” – 1:2. Прикарпатська нападниця вийшла з перших хвилин і була замінена під завісу матчу. Після 18-го туру “Маркус” втратив одну позицію і зараз йде на дев’ятій сходинці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *