Роман Григорчук: “Така гра, як сьогодні має збагачувати футболіста”

Футбол

Головний тренер “Чорноморця” Роман Григорчук прокоментував перемогу своєї команди над “Колосом” (3:0) у 24-му турі УПЛ.

– Із перемогою всіх нас. Забито три м’ячі, але вони не були результатом комбінацій. У вас часто передумови не перетворюються на реальність. Як ви думаєте, чому? Через брак індивідуальної майстерності чи це тактичні промахи?

– Звісно, з перемогою нас усіх та наших фанатів, які зараз воюють. Все, що ми робимо – хочемо, щоб це було якоюсь віддушиною для них.

Щодо вашого питання… Кінцівка атаки – це можна асоціювати з майстерністю футболістів, це однозначно. Десь не дограються ці моменти, неправильні рішення приймаються – ми розуміємо, що ця майстерність і, звичайно, нам її не вистачає, тому над цим треба працювати.

Спочатку – це талант футболіста, потім – це робота, а далі – досвід. Така гра, як сьогодні має збагачувати футболіста. У наступному матчі він має зробити корективи, поправки та бути в атаці більш агресивним, наполегливим. Кінцівка атаки цього вимагає.

– Чи не здалося вам, що “Колос” грав нижче за свої можливості? Чи це “Чорноморець” грав на тому рівні, який потрібний для отримання трьох очок у цьому матчі?

– У жодному разі не можу аналізувати гру “Колоса” тому, що я з великою повагою ставлюся до клубу, вони багато чого досягли у футболі. Тому ніяким чином не коментуватиму гру суперника.

Я можу коментувати гру “Чорноморця”. Футболісти сьогодні робили дуже багато для результату. Ці три очки дуже важливі у стратегічному плані. Через це якісь моменти можуть страждати – краса футболу. Можливо десь було більше прагматизму, ніж краси.

Загалом, за стилем, за тим, як ми домовлялися розвивати атаки, які засоби застосовувати, тактичні та технічні елементи – у цьому плані ми були непогані. Але, звичайно, у нас були кращі ігри, ніж сьогодні, які ми не виграли.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *