Визначені символічні збірні третього етапу Кубка України 3х3

Баскетбол

У Луцьку відбувся четвертий етап Кубка України 3х3. Змагання ФБУ в цьому сезоні присвячені пам’яті загиблих Захисників України.

Луцький тур Кубку України з баскетболу 3х3 було присвячено пам’яті Михайла Приступи. Уродженець села Сирники, Луцького району, Волинської області, воїн 503-го батальйону морської піхоти героїчно загинув у минулому році у бою за місто Ірпінь Київської області, зупиняючи колону техніки орків. Михайло – рідний брат колишньої гравчині національної збірної України Олександри Хоменчук.

У жінок змагання завершились тріумфом Франківська. Команда у складі Дарини Завертайло, Богдани Лапхан, Ольги Алексейчик та Юлії Гутевич здобула дві перемоги в трьох матчах турніру та посіла перше місце. 

В чоловічій сітці переможцем турніру стала команда Boris Magic Johnson. У фінальному матчі чемпіони турніру в Луцьку здолали команду ВНУ-КДЮСШ-СЛ з рахунком 21:16. У складі Boris Magic Johnson зіграли досвідчениі гравці 3х3 Андрій Кобець, Олександр Шашков та Владислав Лисаненко.

За підсумком змагань визначено символічні збірні етапу Кубка України 3х3.

У дівчат до символічної трійки увійшли Ольга Алєксєйчик (Франківськ), Ірина Бугайова (Франківськ U-18) та Олександра Тинщук (Рівне).

У чоловіків у символічну збірну включені Олександр Шашков (Boris “Magic”Johnson), Максим Дейна (ВНУ-КДЮСШ-СЛ) та Олександр Дюпін (Ukraine U-21).

ФБУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *