“Ураган” двічі зіграє з переможцем Кубка України

Футзал

У суботу, 6-го травня, та неділю, 7-го травня, франківський “Ураган” вдома зіграє стартові матчі півфінальної серії плей-офф Vbet Екстра-Ліги проти рівненського “Кардиналу-Рівнестандарту”. Обидва матчі відбудуться в Івано-Франківську і розпочнуться о 13:00.

Сезон Vbet Екстра-ліги виходить на фінішну пряму – на вихідних будуть зіграні перші матчі 1/2 фіналу турніру. Суперником “Урагану” в боротьбі за путівку до фіналу буде новоспечений володар Кубка України рівненський “Кардинал-Рівнестандарт”. В іншій півфінальній парі зустрінуться столичний “ХІТ” та львівська “Енергія”.

Минулого тижня “кардиналівці” стали авторами чи не найгучнішої сенсації у вітчизняному футзалі за останні роки. Команда Олександра Бондаря зуміла вибороти перший вагомий трофей у власній історії, піднявши над головою Кубок України з футзалу. На шляху до омріяного трофею рівняни почергово залишили за бортом змагань екстраліговий “in.IT” (9:2 за сумою двох матчів), аматорський “Athletic Futsal” (5:0) та головних фаворитів змагань – львівську “Енергію” у півфіналі (1:1, 4:2 у серії пенальті) та столичний “ХІТ” (1:1, 5:4 у серії пенальті). До цього найбільш сенсаційним був сезон 2014/15, коли аматорська “Manzana” зуміла вибороти Кубок України, у фіналі обігравши той таки “ХІТ” у серії пенальті.

Втім, попереду зовсім інший турнір, тож тут все починається з чистого аркушу. У попередньому раунді плей-офф Vbet Екстра-ліги “Ураган” у трьох матчах здолав роменський “Рятувальник” – 2:1 в серії. Натомість “Кардинал” закрив серію проти новачка столичного “CLUST” у двох матчах, здолавши киян двічі з однаковим рахунком 3:2.

Півфінальна серія, на відміну від чвертьфіналу, триватиме до трьох перемог однієї з команд, тож після матчів на майданчику Манежу КФВ суперники поїдуть до Рівного, де проведуть як мінімум один поєдинок 13-го травня.

Обидва поєдинки у зв’язку з обмеженнями військового стану ВІДБУДУТЬСЯ БЕЗ ГЛЯДАЧІВ і їх можна буде переглянути у прямому ефірі на YouTube-каналі Асоціації футзалу України. Початок прямих ефірів о 13:00.

“Ураган” Івано-Франківськ – “Кариднал-Рівнестандарт” Рівне
6/7 травня. Vbet Екстра-Ліга, 1/2 фіналу, матчі №1/№2 – 13:00
Арбітри: Руслан Лутій (Київ), Олексій Фесенко (Харків), Дмитро Дудка (Обухів)
Хронометрист: Тарас Дем’янчук (Івано-Франківськ) 
Спостерігач арбітражу: Олег Іванов (Дніпро) 
Делегат: Ігор Овчар (Івано-Франківськ)

Пряма трансляція матчу №1:

Пряма трансляція матчу №2:

Пресслужба НФК “Ураган”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *