“Прикарпаття-ЗСУ” – “Гірник-Спорт”. Анонс та пряма трансляція

Футбол

У суботу, 6 травня, на стадіоні “Рух” відбудеться гра 5-го туру чемпіонату VBET UA Перша у групі “Вибування”. Івано-франківське “Прикарпаття-ЗСУ” прийматиме команду “Гірник-Спорт” з Горішніх Плавнів. За протоколом безпеки воєнного стану матч пройде без присутності глядачів. Пряму трансляцію дивіться о 13:00 на YouTube-каналі ПФЛ.

Між собою зійдуться старожили Першої ліги ПФЛ, які з 2018-го зіграли один з одним вже вісім разів. Невеличка перевага тут на боці “Прикарпаття”: три перемоги, три нічиї і дві поразки (м’ячі 14-10). Цікаво, що лише в двох з матчів цих суперників не було 11-метрових, а в інших поєдинках арбітри призначали аж 12 (!) пенальті! 

Місяць тому у Горішніх Плавнях була зафіксована нічия 1:1, де господарі першими відкрили рахунок на початку другого тайму. “Зелено-жовті” тоді відігралися на 78-й хвилині, коли після подачі з кутового Матушевський влучно пробив головою. Далі “Прикарпаття” розійшлося миром зі “Скоруком” (1:1), а після двох поспіль перемог над “Полтавою” (1:0) і “Черніговом” (2:0) івано-франківці набрали 17 очок, чим фактично гарантували собі збереження прописки у першому дивізіоні. 

Чого не скажеш про “Гірник-Спорт”, який у квітні зумів здобути лише 4 турнірні очки і надалі залишається на останньому місці. Стартова нічия з “Прикарпаттям”, мінімальні гостьові поразки з “Діназом” (0:1) і ФСК “Маріуполем” (1:2) та доволі несподівана перемога над “Буковиною” (1:0). Причому у 3-му турі підопічні Сергія Дірявки вдома обіграли лідера (на той час) групи “Вибування”. Тож у кожній грі другого кола команда з Полтавщини наматиметься дати бій суперникам і боротиметься за важливі залікові бали. Чи зуміють івано-франківці вдома продовжити свої серії – безпрограшну і переможну?

Чемпіонат України. VBET UA Перша. Група “Вибування”. 5 тур
«Прикарпаття-ЗСУ» (Івано-Франківськ) – «Гірник-Спорт» (Горішні Плавні)

6 травня 2023 року. Івано-Франківськ, стадіон “Рух” – 13:00
Арбітр: Д.Осауленко (Полтава). Асистенти арбітра: С.Соботюк (Житомир), О.Гавеля (Кривий Ріг).
4-й арбітр: М.Липко (Івано-Франківськ). Спостерігач арбітражу: О.Якименко (Київська обл.).


Прикарпаття – Гірник-Спорт. У ще одному матчі суботи лідер групи прийматиме аутсайдера. Підопічні Олега Рипана нарешті знайшли свою гру і здобули дві перемоги поспіль. Колектив з Івано-Франківська додав в агресії в центрі поля, почав швидше доставляти м’яч у заключну третину поля, і це принесло свої плоди. 

“Гірник-Спорт” знову повернувся на останнє місце. Прагматичний футбол проти “Маріуполя” не допоміг команді набрати хоча б один заліковий пункт. Колектив із Горішніх Плавнів у гостях не перемагає вже 9 ігор: дві нічиї та сім поразок. Проте, команда все ж змогла перервати безгольову серію у гостьових матчах, яка тривала 488 хвилин. У першому колі команди зіграли внічию, – зазначає UA-Футбол.

Прогноз FootBoom: 2:0. Безвиграшна гостьова серія “Гірника-Спорт” триває вже 9 ігор. То коли буде поставлено крапку, плавнівці?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *