Наші профі. Закордон: “Бешикташ” Христини Перевізник зупинився на стадії чвертьфіналу

Футбол

“Дебрецен” Олександра Романчука продовжує боротьбу за медалі в чемпіонаті Угорщини, другий поспіль “сухий” матч Катерини Боклач, а сезон для “Бешикташа” Христини Перевізник завершено достроково – огляд виступів прикарпатських профі у закордонних чемпіонатах.

Чемпіонат Угорщини. 30 тур
ФК “Пакш” (Пакш) – ФК “Дебрецен” – 0:0
Олександр Романчук (Д
) відіграв весь матч.

“Дебрецен” Олександра Романчука в центральному матчі 30-го туру чемпіонату Угорщини поділив очки з “Пакшем” – 0:0. Прикарпатський оборонець зіграв повний поєдинок. Нічия з прямим конкурентом за бронзові медалі залишила “містян” на четвертій сходинці таблиці і зберегла відставання від “Пакшу” в один пункт.

Чемпіонат Словаччини. Група “Вибування”. 8 тур
“Татран” (Ліптовський Мікулаш) – “ВіОн” (Злате-Моравце) – 1:1
Назарій Гаврилюк (
В) увійшов у гру на 87-ій хвилині.

“ВіОн” Назарія Гаврилюка втратив очки в черговому турі чемпіонату Словаччини. У матчі проти аутсайдера змагань “Татрана” клуб нашого земляка не зміг перемогти – нічия 1:1. Гаврилюк увійшов у гру наприкінці поєдинку. Нічия відкинула “ВіОн” на передостанню сходинку таблиці і, щоб уникнути плей-ауту, команді потрібно відіграти два очки відставання від “Тренчина” та “Земпліна” протягом заключних двох турів.

Жінки. Чемпіонат Туреччини. 1/4 фіналу
Перший матч
“Бешикташ” (Стамбул) – “АЛГ Спорт” (Газіантеп) – 1:1
Христина Перевізник (Б)
 відіграла весь матч.

Матч-відповідь
“АЛГ Спорт” (Газіантеп) – “Бешикташ” (Стамбул) – 3:0
Христина Перевізник (Б)
 відіграла весь матч.

Чемпіонат Туреччини завершився для “Бешикташу” Христини Перевізник вже на стадії 1/4 фіналу. У другому раунді плей-офф “чорні орлиці” за сумою двох матчів програли чинним чемпіонкам ліги з “АЛГ Спору” – 1:1 та 0:3. В обох матчах наша нападниця відіграла всі 90 хвилин.

Жінки. Чемпіонат Молдови. 19 тур
“Райнер-Сфинтул Георге” (Дреслічень) – “Бєлчанка” (Бєльці) – 1:0
Діана Миньо (
РСГ) відіграла весь матч і отримала попередження. Богдана Миньо (РСГ) відіграла весь матч.

“Райнер-Сфинтул Георге” сестер Миньо святкував другу поспіль перемогу в чемпіонаті Молдови. Цього разу клуб з Дреслічені вдома мінімально здолав “Бєлчанку” – 1:0. У складі переможниць Діана та Богдана Миньо провели на полі весь матч. За підсумком туру “Райнер” закріпився на третій сходинці таблиці, випереджаючи найближчого переслідувача з “Реал Сукчес” на п’ять очок.

Жінки. Чемпіонат Франції. Ліга 2. 20 тур
“Метрополь” (Нім) – ФК “Ґренобль” – 0:6
Катерина Боклач (Ґ)
 відіграла весь матч.

Другий поспіль матч на “сухо” провела гокліперка Катерина Боклач. В 20-му турі Ліги під натиском “Ґренобля” не встояв “Метрополь” – 6:0. Боклач відіграла повний матч. Наразі “містянки” є середняками турніру, посідаючи сьому позицію турнірної таблиці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *